Breaking News

Hamarosan megjelenik A fiúknak, akiket valaha szerettem sorozat harmadik része!

A fiúknak, akiket valaha szerettem sztorijáról mostanában már többször írtam, hiszen a Netflixen hamarosan érkezik belőle a film, de más aktualitása is lesz Lara Jean történetének!

Érkezik ugyanis magyarul is a harmadik kötet, Örökkön-örökké: Lara Jean címmel.Magyar borítónk egyelőre nincs, de az előzőek alapján valószínűleg remélhetjük, hogy az eredeti borítóval érkezik majd a kötet. 

A fülszöveg:

Lara Jean levélíró napjai folytatódnak a New York Times bestseller A fiúknak, akiket valaha szerettem és az Utóirat: Még mindig szeretlek könyvek meglepetés lezárásában.
Lara Jean a legjobb végzős évét tölti. És még annyi minden áll előtte: egy osztálykirándulás New Yorkba; a végzősbál a barátjával, Peterrel; egy tengerparti hét a ballagás után. Aztán Peterrel átköltöznek az egyetemre, ami elég közel esik az otthonához ahhoz, hogy hétvégenként hazaugorjon csokidarabos kekszet sütni.
Az élet nem is lehetne ennél tökéletesebb!
Legalábbis Lara Jean így gondolja… egészen addig, amíg váratlan híreket nem kap.
Most a lánynak, aki fél minden változástól, újra kell gondolnia a terveit. De ha a szív és az ész két különböző dolgot súg, melyikre érdemes hallgatni?

Nincsenek megjegyzések