Breaking News

Jön magyarul az újabb Kerstin Gier kötet, a Felhőszálló!

Tavaly véget ért a Rubinvörös sorozat után egy újabb sikeres Kerstin Gier sorozat, a Silber, így jogosan merült fel a kérdés, vajon érkezik-e újabb kötet az írónőtől.

A Könyvmolyképző Kiadó korábban már elárulta, hogy az írónő Wolkenschloss című regényét tervezik következőleg megjelentetni, és most már végre felkerült a kiadó webshopjába is!

A regény, ahogy a borítón is láthatjuk, egy hotelben játszódik, egészen konkrétan egy újévi bál idején, ami kiemelt eseménynek számít a hotel életében. A főszereplőnk, a 17 éves Fanny a hotelben dolgozik, és bár a sok munkára fel van készülve, arra nem számít, hogy a hajtás közepette életveszélyes kaland és számtalan rejtély vár rá. 





Fülszöveg:

Magasan fent a svájci hegyekben áll büszkén a Fellegszálló, egy patinás nagyszálló, melynek fénykora már rég letűnt. De mikor az év vége közeledtével a világ minden tájáról megérkeznek a vendégek a híres szilveszteri bálra, az épület úszik a gyönyörű csillárok fényében, a tágas folyosók pedig izgatott zsongással telnek meg.
A tizenhét éves Fanny Bennel, a szállodatulajdonos fiával és a személyzet többi tagjával együtt azonban ki sem lát a munkából, hogy előkészíthesse a vendégek fényűző kikapcsolódását, de nem kerüli el a figyelmét, hogy sokan valójában nem azok, mint aminek mutatják magukat. Milyen titkos tervek kovácsolódnak a hímzett bársonyfüggönyök mögött? Az orosz oligarcha felesége tényleg birtokában van a legendás Nadjeschda-gyémántnak? És miért a homlokzaton mászik fel inkább a jóképű Tristan Brown a 201-es szobából ahelyett, hogy a lépcsőt használná?
Mialatt Fanny megpróbálja Ben segítségével kibogozni a szálakat, még nem sejti, hogy hamarosan egy életveszélyes kaland kellős közepében találja, és nem csak az állása forog kockán, hanem a szíve is.


Pontos megjelenési időpontunk egyelőre nincsen, de idén várható a kötet. 

Nincsenek megjegyzések