Breaking News

Már fent a legújabb Outlander kötet a Könyvmolyképző webshopjában!

Végre, végre itt a jó hír, amire olyan sokan vártunk: érkezik az Outlander sorozat ötödik kötete magyarul is!
A The Fiery Cross fordítója az előző kötetet is jegyző Farkas János, oldalszámról egyelőre nem szól a fáma - de vaskos kötetre (illetve kötetekre?) készülhetünk. Egyelőre nem szerepel a leírásnál, hogy egy vagy két kötetre számíthatunk-e, de nem is biztos, hogy ez a kérdés eldőlt már, ha még nincs végleges oldalszám. 

Borítónk sincs egyelőre, de nagy eséllyel saját borítóra számíthatunk, hiszen egyrészt így kezdték el a sorozat kiadását, másrészt nincs még ötödik évados borító odakint sem - hiszen egyelőre a negyedik évad fog még csak kezdődni. 

Fülszövegünk viszont már van, íme:

EGY BÁMULATOS KALAND, AMI PRÓBÁRA TESZI A SZÍVET, MÉRLEGRE TESZI A LELKET ÉS MEGMÉRI A SZELLEMET… NYELVEZETE FRISS, GAZDAG LEÍRÁSOK TARKÍTJÁK, A TÖRTÉNET PEDIG CSELEKMÉNYDÚS… MAGÁBA SZIPPANT! CNN.com
A Korona észak-karolinai gyarmatán a gazdag arisztokrácia és a megélhetésükért küzdő telepesek állnak egymással szemben, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, feszült helyzetet.
Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire, a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza. Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra – vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek.
A lángoló kereszt egyszerre szívbemarkoló, letehetetlen, a legapróbb részletekig történelmileg hiteles és süt belőle a szenvedély.
„Egy történet, ami egyszerre megindító és varázslatos! ” Northern Echo

Nincsenek megjegyzések