Breaking News

Lélegzetelállítóan gyönyörű lett a legújabb Colleen Hoover borító!

Korábban már megírtam a hírt, hogy Colleen Hoover valami teljesen újba vágta a fejszéjét: psichothrillerrel jelentkezik.

Az első részletet belőle el is olvashatjátok abban a bejegyzésben.

Most pedig megérkezett végre a kötet borítója is!A Verity hozza mindazt, amit megszokhattunk a Colleen Hoover borítóktól: marad Hoover neve ugyanolyan, és összességében is a tipográfiára került a hangsúly.Ezzel együtt megérkezett a kötet fülszövege is:

Lowen Ashleigh egy nehézségekkel küzdő író, aki az anyagi csőd szélén elfogadja élete állásajánlatát. Jeremy Crawford, a bestseller szerző Verity Crawford férje azért fogadja fel őt, hogy fejezze be felesége félbemaradt könyveit, amíg az egy sérülésből lábadozva erre képtelen.
Lowen megérkezik Crawfordék otthonába, hogy átnézze Verity jegyzeteit és vázlatait, és reméli, elég anyagot talál ahhoz, hogy elindulhasson. Amire viszont nem számít, hogy egy kaotikus iroda várja, benne Verity befejezetlen önéletrajzával, amit nem gondolta, bárki is olvasni fog.
Lowen lapról lapra haladva jön rá, mi is történt igazából azon a napon, amikor a nő lánya meghalt.
Lowen úgy dönt, elrejti a kéziratot Jeremy elől, mert tudja, hogy a már így is gyászoló apát tönkretenné az igazság. De ahogy Lowen érzései egyre intenzívebbé válnak a férfi irányába, rájön, hogyan lehetne hasznos a számára, ha ő is elolvasná felesége szavait. Végtére is, nem számít, milyen elkötelezett Jeremy sérült felesége iránt, a borzalmas igazság gondoskodna róla, hogy képtelen legyen tovább szeretni őt.

Nincsenek megjegyzések