Breaking News

Cassandra Clare-nek ajánlották az egyik legújabb Vörös Pöttyöst

Már írtam korábban róla, hogy Cassandra Clare és Holly Black legjobb barátnők, és alig néhány utcára laknak egymástól.
Nos, ez időnként a műveikben is megmutatkozik. Most például az olvasáskor döbbenten vettem észre, hogy a The Cruel Prince, vagyis A kegyetlen herceg ajánlása Cassandra Clare-nek szól, nem is akárhogyan. 

A tündérek Holly életében visszatérő szereplők, nem A kegyetlen herceg az első ilyen története. Cassandra Clare Árnyvadász világában is vannak tündérek, többször volt szerepük is a történetben, viszont nagyon sokáig nem jutott nekik óriási szerep.

Most viszont a Gonosz fortélyokkal kicsit változott a helyzet, és a boszorkánymesterek mellett a tündérekről is egyre többet olvashatunk, és most már igazán átkalandozhatunk a tündérek világában az Árnyvadász világon belül is. 

Erről emlékezett meg Holly az ajánlásban: "Cassandra Clare-nek, akit végre sikerült elcsalni Tündérföldére"Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom az ilyen ajánlókat. És ezzel ünnepélyesen elindítok egy új rovatot is, az Ajánlófigyelőt!

Ha látok egy érdekes ajánlót, akár azért, mert általunk is ismert szerzőnek, sztárnak szól az ajánló, akár azért, mert valami roppant viccest vagy érdekest sikerült kitalálni - hozom! ;)

Nincsenek megjegyzések