Breaking News

A borító után befutott az új Leiner Laura kötet fülszövege is (a kiterített borítóval együtt)

Leiner Laura tegnap Instagram posztban osztotta meg a Maradj velem, az Iskolák versenye sorozat második részének kiterített borítóját, ezzel együtt pedig a kötet fülszövegét.



A fülszöveg:

Elérkezett az Iskolák Országos Versenyének hatodik napja, és a piros csapat szétesni látszik. A kezdetben barátságosnak tűnő megmérettetés egyre komolyabbá válik, a feladatok egyre megterhelőbbek, egyre fájóbb a családtagok hiánya, és a négy gyökeresen eltérő személyiségű diáknak egyre nehezebb igazi csapatként együttműködni. Bizonyos helyzetek még a Szirtes gimi pengeéles logikájáról és éles eszéről ismert matekosát, Újvári Hannát is komoly kihívások elé állítják. Vajon a csapat érdekei a fontosabbak, vagy a verseny során kialakult kapcsolatok? Van-e értelme sportszerűnek maradni, ha más is piszkosan játszik? Egyáltalán, lehet-e ez a játék több, mint egy jelentéktelen vetélkedő, amiről még senki sem hallott, és ahol színes ruhás diákok versenyeznek egy műanyag kupáért? És nem mellesleg: okos dolog-e beleszeretni valakibe, aki az egyik rivális csapat öltözékét viseli?

A Maradj velem az Iskolák versenye-trilógia második része.

A kötet hivatalos megjelenése október 17, de az L&L könyvesboltban már 16-án kapható lesz - valószínűleg a még teljes Harry Potter díszben pompázó boltban lesz majd beszerezhető.

Íme a kiterített borító, rajta a fülszöveggel is:




Leiner Laura - Maradj velem (Iskolák versenye-trilógia 2.) Elérkezett az Iskolák Országos Versenyének hatodik napja, és a piros csapat szétesni látszik. A kezdetben barátságosnak tűnő megmérettetés egyre komolyabbá válik, a feladatok egyre megterhelőbbek, egyre fájóbb a családtagok hiánya, és a négy gyökeresen eltérő személyiségű diáknak egyre nehezebb igazi csapatként együttműködni. Bizonyos helyzetek még a Szirtes gimi pengeéles logikájáról és éles eszéről ismert matekosát, Újvári Hannát is komoly kihívások elé állítják. Vajon a csapat érdekei a fontosabbak, vagy a verseny során kialakult kapcsolatok? Van-e értelme sportszerűnek maradni, ha más is piszkosan játszik? Egyáltalán, lehet-e ez a játék több, mint egy jelentéktelen vetélkedő, amiről még senki sem hallott, és ahol színes ruhás diákok versenyeznek egy műanyag kupáért? És nem mellesleg: okos dolog-e beleszeretni valakibe, aki az egyik rivális csapat öltözékét viseli? A Maradj velem az Iskolák versenye-trilógia második része. Megjelenés: L&L könyvesbolt- 2018.10.16. ( @ll_konyvesbolt ) Hivatalos megjelenés: 2018.10.17. Terjedelem: 463 oldal A kötet ára: 3499 Ft A Maradj velem a héten mindenhol előrendelhető lesz.
Leiner Laura (@leinerlauraofficial) által megosztott bejegyzés,

Nincsenek megjegyzések