Breaking News

Újabb Penelope Ward kötetet hoz nekünk idén a Könyvmolyképző

A Rubin Pöttyös sorozat rajongói bizonyára már ismerik Penelope Ward nevét, aki újabb kötettel érkezik a magyar piacra.

A Könyvmolyképző legközelebb az írónő Neighbor Dearest című regényét jelenteti meg, így igazából az sem baj, ha valakinek új a név, hiszen ez egy önálló kötet.
Annak pedig egyébként nagyon kecsegtető, 17.000 értékelés mellett jelenleg 4,21-es tetszési indexszel dicsekedhet Goodreadsen. 

Magyar borítónk egyelőre nincs, de az írónő előző borítóját átvették, így valószínűleg itt is erre számíthatunk.

Fülszöveg:

Tényleg lehet barátság férfi és nő között?
A váratlan szakításom után arra vágytam a legkevésbé, hogy az új szomszédom az exemre, Elecre hasonlítson – pláne, hogy még nála is szexibb legyen. Viszont a modora és a viselkedése már egyáltalán nem volt olyan megnyerő, mint a megjelenése. El is neveztem magamban Mérges Művésznek. A két kutyája ugatásától pedig képtelen voltam aludni. Így nem is bántam, hogy látványosan kerül, mint aki tudni sem akar a létezésemről.
Aztán egy este kiderült, hogy Damien mindent tud rólam. A hálószobám falán lévő lyukon keresztül ugyanis fültanúja volt a terapeutámmal folytatott összes telefonbeszélgetésnek, így az én sármos festő szomszédom jól ismerte a legféltettebb titkaimat. És bár nagyon próbált távol tartani magától, tudtam, hogy ugyanúgy érez irántam, hiszen a szívdobogása nem csal.
Azt hittem, Elec már összetörte a szívemet, pedig nagyon is egyben volt, és még hevesebben kalapált Damienért. Csak reménykedhettem, hogy nem ő fogja végleg megsemmisíteni.
Vesd bele magad a sodró történetbe!

Nincsenek megjegyzések