Breaking News

Kiakasztó - Még A szolgálólány meséjéből is képesek voltak szexi jelmezt tervezni

A szexi szobalány, a szexi ápolónő, a szexi apáca mostanra már igazi klisének számítanak a szexi jelmezek piacán, de még mindig tudnak újítani, és most már tényleg kijelenthetjük, hogy semmi sem szent. 




Most ugyanis Szexi szolgálólány jelmezt dobott piacra egy cég - és szolgálólány alatt most A szolgálólány meséje szolgálólányait értsétek.

Íme:



Természetesen sokan rögtön kifejezték nemtetszésüket. A szolgálóny meséje pontosan az elnyomott, puszta eszközként kezelt nőkről szól, ezt párosítani egy szexi kosztümmel szerintem sem a legszerencsésebb, sőt, kifejezetten felháborító. Adott végre egy olyan történet, ami rámutat az ilyen elnyomás igazságtalanságára, erre jön egy cég, aki mindebből úgy akar pénzt termelni, hogy fittyet hány az eredeti sztori üzenetére.

Persze olyanok is akadtak, akik védték. Nyilván főként férfiak szerint a kosztüm nagyon is szexi (bár ezt ugyebár senki sem vitatta, de a lényegen nem változtat), mások szerint pedig az iróniát kellene érezni a jelmezben, és ez az öltözék az elnyomásból pontosan a nők kezébe adja az irányítást. Megint egy másik vélemény szerint az is kifejezetten vicces fricskája a jelmeznek, hogy fityiszt mutat azoknak, akiknek egy nő megerőszakolása után az az első kérdése, hogy mit viselt. Hááát... nem tudom, bevallom, én nem ezt érzem a ruhára nézve.

Végül megszólalt a jelmez forgalmazója, a Yandy is, természetesen hosszan kifejtették, hogy a női erő és irányítás jelképének szánták a ruhát és senkit nem akartak megsérteni vele - mindenesetre azóta eltávolították a kínálatukból.

Ti mit gondoltok?

Nincsenek megjegyzések