Breaking News

Cover Reveal - Simone Elkeles: Return to Paradise - Visszatérés a Paradicsomba

Már a Leaving Paradise borítóleleplezésében is részt vettem, és most ebben is részt vehetek! Nem is húzom tovább az idegeket, íme a borító és a fülszöveg:
Fülszöveg:


A Kiűzetés a Paradicsomból és A vonzás szabályai bestsellerszerzőjétől.

Caleb Becker nyolc hónapja ment el Paradise-ból, és magával vitte a titkot, amiről megígérte, hogy a sírig őrizni fogja. Ha kiderülne az igazság, mindent tönkretenne.

Maggie Armstrong igyekezett erős maradni, miután Caleb összetörte a szívét és eltűnt. Valahogy sikerült továbblépnie. Eltökélte, hogy új életet kezd.

Csakhogy Caleb és Maggie kénytelen együtt részt venni egy nyári kiránduláson. Próbálnak nem törődni az egymás iránt érzett vonzalommal, de az eltemetett érzések a felszínre törnek. Caleb kénytelen szembenézni az igazsággal, hogy mi történt aznap este, amikor Maggie balesetet szenvedett, máskülönben a titok tönkreteszi a kapcsolatukat, és örökre közéjük áll.

Semmi sem tart örökké… még a búcsú sem.

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<A szerzőről:


Simone Elkeles Chicago környékén született és nevelkedett. Pszichológiából diplomázott az Illinois-i Egyetemen, mesterfokozatát az ipari létesítmények munkakörülményeinek vizsgálatából szerezte a chicagói Loyola Egyetemen. Édesapja halála utána átvette családi vállalkozásuk vezetését, majd a cég eladását követően, 1999-től a családjának szentelte magát. Anyaként kezdett fiatal felnőtteknek szóló és történelmi regényeket írni. Műveivel számos díjat bezsebelt. Szereti az érzelmes történeteket, amik megérintik az olvasókat.

Simone imád kommunikálni az olvasóival. A simoneelkeles.com-on elérheted.


Nincsenek megjegyzések