Még az idén várható az újabb Mia Sheridan kötet!

A Becoming Calder - Calder útja után bizonyára nagyon sokan várják már a sorozat újabb részét. Nem csak azért, mert ez egy szerethető sorozat, hanem azért is, mert a Finding Eden a Becoming Calder közvetlen folytatása. 

Finding EdenMég a Calder útja fülszövegében is szerepel:

Van egy hely a mai Amerikában, ahol nincs áram, nincs vezetékes víz, és nem használnak modern eszközöket sem. Itt nincs helye álmoknak, önkifejezésnek vagy ambícióknak.
Itt él egy fiú, akinek a teste akár egy istené, a szíve pedig akár egy harcosé. Erős és hűséges; jól szolgálja, akit szolgálni kell. De az a bűne, hogy többet mer álmodni.
Itt él egy lány is, akinek olyan az arca, akár egy angyalé, a szíve pedig telis-tele van bátorsággal. Ő a tökéletes engedelmesség mintaképe. De az a bűne, hogy vágyakozni mer arra, amiről azt mondták neki, hogy sohasem lehet az övé.
A Calder útja a jó és a rossz, a félelem és a bátorság küzdelméről szól. Arról, hogy a szerelem fénye még a legsötétebb helyeket is beragyogja – a kezdetektől a világ végéig.
Folytatása következik Megtalálni Edent címmel.


A Könyvmolyképző most olvasói kérdésre megszólalt a folytatás kapcsán Molyon. 

Sziasztok!
Még dolgozunk a könyvön, az a terv, hogy idén megjelenjen. Bízunk benne, hogy sikerül időben végezni a munkálatokkal. Igyekszünk :)
Üdvözlettel, 
A Könyvmolyképző csapata


Úgyhogy nagy eséllyel nem kell már túl sokat várnunk rá, érdemes felírni ezt a kötetet is az év vége felé megvásárolni vágyott könyvek listájára. 
Még az idén várható az újabb Mia Sheridan kötet! Még az idén várható az újabb Mia Sheridan kötet! Reviewed by Deszy on 9/16/2018 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.