Breaking News

Még az idén várható az újabb Mia Sheridan kötet!

A Becoming Calder - Calder útja után bizonyára nagyon sokan várják már a sorozat újabb részét. Nem csak azért, mert ez egy szerethető sorozat, hanem azért is, mert a Finding Eden a Becoming Calder közvetlen folytatása. 

Finding Eden



Még a Calder útja fülszövegében is szerepel:

Van egy hely a mai Amerikában, ahol nincs áram, nincs vezetékes víz, és nem használnak modern eszközöket sem. Itt nincs helye álmoknak, önkifejezésnek vagy ambícióknak.
Itt él egy fiú, akinek a teste akár egy istené, a szíve pedig akár egy harcosé. Erős és hűséges; jól szolgálja, akit szolgálni kell. De az a bűne, hogy többet mer álmodni.
Itt él egy lány is, akinek olyan az arca, akár egy angyalé, a szíve pedig telis-tele van bátorsággal. Ő a tökéletes engedelmesség mintaképe. De az a bűne, hogy vágyakozni mer arra, amiről azt mondták neki, hogy sohasem lehet az övé.
A Calder útja a jó és a rossz, a félelem és a bátorság küzdelméről szól. Arról, hogy a szerelem fénye még a legsötétebb helyeket is beragyogja – a kezdetektől a világ végéig.
Folytatása következik Megtalálni Edent címmel.


A Könyvmolyképző most olvasói kérdésre megszólalt a folytatás kapcsán Molyon. 

Sziasztok!
Még dolgozunk a könyvön, az a terv, hogy idén megjelenjen. Bízunk benne, hogy sikerül időben végezni a munkálatokkal. Igyekszünk :)
Üdvözlettel, 
A Könyvmolyképző csapata


Úgyhogy nagy eséllyel nem kell már túl sokat várnunk rá, érdemes felírni ezt a kötetet is az év vége felé megvásárolni vágyott könyvek listájára. 

Nincsenek megjegyzések