Breaking News

Könyves meglepidobozban is érkezik az Élni akarok!

Vannak azok a meglepetésdobozok, amiknek a tartalma teljesen titkos - de láttuk már, hogy érkezhet úgy az a bizonyos könyves meglepidoboz, hogy a könyvet már ismerjük, és "csak" minden egyéb a meglepetés.




Ilyen formában hozza el a BubbleBook Rácz-Stefán Tibor Élni akarok! című regényét. 

És hogy az extrán izgalmas? Ilyen szerintem még nem volt: a szerző mindenkinek névre szólóan dedikálja már a kötetet. Olyat már láttunk, hogy dedikált volt a könyv, na de meglepidobozban névre szóló dedikáció eddig még nem lapult.

Íme a részletek a dobozról:

íróBubble csomag - Rácz-Stefán Tibor: “Élni akarok!”
🌸 Szereted a szívszorító, megható könyveket, amelyek bebizonyítják, hogy az élet csodaszép?
Akkor az Élni akarok! biztosan magával ragad!
Kemény témát dolgoz fel, populáris megközelítésben, és olyan üzenettel, amitől úgy érezheted, máris jobban szeretsz élni!
🌺 Mernél szeretni ha tudnád, az időd hamarosan lejár? A kötet hősnője, Lilla ezzel a dilemmával szembesül, amikor megismeri a szomszéd fiút, Noelt, akibe lassan beleszeret, tudva, hogy már csak hetei vannak hátra.
🌸 A csomag kötete Rácz-Stefán Tibor tollából kerül hozzátok, akit sokan a Sorok Között Könyves Blog bloggereként is jól ismerhettek.
🌺 A csomagban lapuló Élni akarok! c. kötet pedig nem érkezik üresen. Az írói levél mellett Tibor személyes jegyzeteit találod majd meg a lapok között. Továbbá csupa olyan meglepetést találsz majd a csomagban, amelyek Lilla történetéhez, vagy épp személyesen Lillához kapcsolódnak. És mindezek Tibor ötletein alapulnak.
🌸 Ki szeretnénk még emelni, hogy nagy örömünkre mindegyik kötet NÉVRE SZÓLÓAN DEDIKÁLVA kerül hozzátok, ezzel is még személyesebbé téve a csomagot, és magát a könyvet is. Így amikor megrendeled a csomagot, mindenképp hagyj egy megjegyzést, hogy milyen névre szeretnéd a dedikálást.
🌺 A csomag ára 5990 Ft., amely már magába foglalja a szállítási költséget. A rendelési és szállítási időszakkal kapcsolatos információt pedig a weboldalunkon találjátok.
🌸 És mint mindig a szokásos helyen lehet megrendelni: www.bubblebook.hu
🌺 Osszátok meg a hírt barátaitokkal, ne maradjanak le ők sem!
Credit: A képen található cím és polaroid képek Szabó Enikő munkái.


Ezzel egyébként egy BubbleBook dobozfajta is elindul, ez az íróBubble nevet kapta. Remélem, a jövőben is lesznek még ilyen csomagok, mert szerintem nagyon izgalmas, amikor a szerző ennyire közvetlenül részt vesz a doboza összeállításában. 

Nincsenek megjegyzések