Breaking News

A Collider már lehozta: a korábbi Pókember főszereplők is visszatérnek, nem csak a főgonoszok!




A tegnap esti Alfred Molina hír után újfent felreppentek a pletykák: a régi főszereplők is visszatérhetnek a Pókember 3-ra.

A pletykák szerint négy színésszel is tárgyalnak a visszatérésről: Pókember megformálói, Tobey Maguire és Andrew Garfield, illetve az MJ-t alakító Kirsten Dunst és a Gwen Stacey-t alakító Emma Stone.

A hírt a Collider osztotta meg azzal, hogy Andrew Garfield és Kirsten Dunst már biztosan visszatérnek, a másik két színésszel tárgyalnak és reménykednek.

A helyzet érdekessége, hogy a filmet egyébként már forgatják, így hacsak nem kisebb cameókról van szó, akkor érdekes, hogy úgy kezdtek el forgatni, hogy még nem volt szerződésük a korábbi sztárokkal.

Ahogyan már tegnap is megírtam, minderre a multiverzum ad lehetőséget a Disney-nek, és ha valóban visszatér minden eddigi Pókember szériából egy-egy főgonosz, illetve a két régi Pókember is, akkor esélyes, hogy ezzel fognak játszani a filmesek. 

Az is hivatalos, hogy Benedict Cumberbatch, azaz Doctor Strange szintén szerepelni fog a Pókember 3-ban - az ő képességei is elvezethetnek minket a multiverzum teóriához.

A multiverzumról addigra valószínűleg már többet megtudunk a WandaVision sorozatból, ami állítólag szintén épít majd erre - és lehetséges, hogy ezen a vonalon hozzák majd be az X-Men szálat is, hiszen eredetileg Wanda maga is egy a mutánsok közül.

2 megjegyzés:

  1. Nice Article I really enjoyed this post Thanks For Sharing.
    Soa security

    VálaszTörlés

  2. Fleet Management system are becoming popular with time. Transportation industry cannot survive without them as they help manage operations successfully.

    VálaszTörlés