Breaking News

Alyssa Milano lesz az új Nora Roberts Netflix adaptáció főszereplője


 

Örülhetnek azok a Nora Roberts rajongók, akiknek már hiányoztak az írónő könyveinek adaptációi.

A Netflix ugyanis ezúttal az ő egyik könyvéből készít filmet, nem is akármilyen főszereplővel: a nálunk talán leginkább a Bűbájos boszorkákból ismert Alyssa Milano már leszerződött a filmre!

A lépésnek duplán is örülhetünk. Ugyanis egyre inkább látszik, hogy a Netflix elkezd foglalkozni a romantikus filmekkel, így pedig a romantikus könyvekkel is - gondoljuk csak a nem is olyan régen nagyot robbant A Bridgerton családra, az Édes magnóliákra vagy a Virgin Riverre.

Az adaptáció az írónő Brazen Virtue című könyvéből készül, ami nálunk a Gold Book gondozásában Tünékeny szerelem címen jelent meg.

A fülszöveg:

Egy szupersztár krimi írónő meglátogatja a nővérét, hogy szabaduljon a dedikáló-körútja unalmából, ám egyszer csak azon kapja magát, hogy egy valódi gyilkos után nyomoz, aki egyszer már darabokra zúzta az életét… most pedig véget akar vetni neki.

Grace McCabe döbbenten látja, hogy nővére, Kathleen egy lepusztult washingtoni negyedben él, és csúnya válása után telefonszex-operátorként egészíti ki jövedelmét. De ha a cége, a Fantasy Inc. teljes névtelenséget biztosít alkalmazottainak, akkor milyen veszélyeket rejthet ez a munka? Grace hamarosan megtudja a választ, amikor egy este hazaérve olyan rettenetes látvány fogadja, ami akár az egyik saját regényében is szerepelhetett volna. Az írónő nem fogadja meg a hidegfejű nyomozó, Ed Jackson tanácsát, és vakmerően csapdát állít, hogy előcsalogassa a gyilkost rejtekhelyéről. De mi védheti meg egy őrült zsenitől, akinek senki és semmi nem állíthatja meg gyilkolási vágyát?

Nincsenek megjegyzések