Breaking News

Rick Riordan friss hírei a Percy Jackson tévésorozat kapcsán



Ahogyan már sokszor írtam róla, Rick Riordanék keményen dolgoznak azon, hogy létrejöhessen a Percy Jackson könyvek tévésorozatos változata!

És mivel Riordanék produkciós cége viszi a projektet, és ők maguk írják a forgatókönyvet is, így ezúttal a szerző is folyamatosan tájékoztathat minket a dolgok alakulásáról.

Ezúttal a honlapján szolgált néhány információval arról, hogy állunk most.

Van pár fontos találkozónk ezen a héten annak a stúdiónak a vezetőivel, akik a Percy Jackson TV showt készítik, úgyhogy szurkoljatok. Mindenki, aki eddig olvasta a pilot forgatókönyvét, imádta, de lesz egy pár kisebb változtatás, amit meg kell csinálnunk, mielőtt még elküldjük a következő állomásra: a Disney+ felsővezetéséhez. Ez teljesen normális. A forgatókönyvíráskor, ahogy minden más írás esetében, fel lehet rá készülni, hogy sok-sok változat készül. Minden megjegyzés nagyon pozitív volt és sokat segített. Mindenki elhivatott, hogy a legjobb sorozatot hozzuk össze, amit csak lehetséges. Továbbra is izgatott és megfontoltam optimista vagyok, hogy itt vagyunk a határán annak, hogy valami elsőrangú projekt vegye kezdetét. Ahogy mindig, a jó dolgokhoz idő és türelem kell. 


Sokkal okosabbak ugyan nem lettünk, de azért jó látni, hogy keményen dolgoznak rajta, és csak emiatt van viszonylagos csend.  

Ahogyan Rick Riordan is írta, mi most nem tehetünk mást, csak szurkolhatunk. Hajrá!

Nincsenek megjegyzések