Breaking News

Brutális szereposztással érkezik a Sandman adaptációja - Itt az első 7 szereplő!



Neil Gaiman Twitteren árulta el: ma derül ki, kik fognak szerepelni a Sandman készülő adaptációjában. És valóban, a Netflix el is kezdte megosztani, kik szerepelnek majd benne.

És hát, az első körös castingra nem nagyon lehet panasz, lesznek itt ismerős arcok.

A legizgalmasabb hír valószínűleg Lucifer személye: őt ugyanis a Trónok harcából már ismerős Gwendolyn Christie alakítja majd. Ez nem csak azért váratlan, mert Lucifert mindig férfiként láthatjuk, hanem azért is, mert az eredeti képregényben is férfi. A karaktert ráadásul láthatjuk már egy sorozatban, hiszen a Netflix Lucifer sorozatának is Neil Gaiman karaktere szolgált inspirációul. De talán pont ezért változtattak ekkorát.

Nem húzom az idegeket, mutatom őket:









Közös képen a gárda:





A Fumax új Sandman kiadásában így írnak a képregényről:

Az okkultisták Halált akarták megidézni, de csapdájukba véletlenül az Álmok Fejedelme sétált. Hetven évnyi rabság után helyre kell állítania romokban heverő birodalmát, meg kell fékeznie elszabadult alattvalóit, és szembe kell néznie Luciferrel és démonaival…

Neil Gaiman eredetileg hét éven keresztül futó sorozata egyedülálló a képregények között, választékos prózájában és különleges képi világában szinte észrevétlenül fonódik össze a dark fantasy, a modern és ősi mítoszok, valamint a kortárs irodalom. Álomvilágban különleges lények tanyáznak, és furcsa, időnként rémisztő események történnek, amelyek egyre mélyebb betekintést engednek az időtlen Álomúr jellemének néhol emberien gyarló mivoltába.

Nincsenek megjegyzések