Breaking News

Új előzetest kapott a Disney kövekező meséje, a Raya és az utolsó sárkány!

Újabb hercegnőt mutat be a Disney, érkezik az első dél-ázsiai Disney mese, a Raya and the Last Dragon!A címszereplő Rayát, egy magányos harcost követi majd, aki Kumandra fantasy királyságában él. A lány összefog egy csapat különccel, hogy megtalálják az Utolsó Sárkányt és visszahozzák a fényt és az összetartást a világba. A beharangozó szerint a történet a közösség és a remény témákat helyezi a középpontba, inspirációként pedig Dél-Ázsia gyönyörű és változatos kultúráit használták.

A forgatókönyvet a Kőgazdag ázsiaiakat is jegyző Adele Lim írta.

Az első bejelentéssel ellentétben Raya hangja végül nem a Degrassi gimi színésznője, Cassie Steele lesz, hanem a Star Wars filmekből ismerős Kelly Marie Tran, aki a Disney első dél-ázsiai hercegnője. Sisu szerepében maradt Awkwafina.
 
Egy előzetest korábban már kaptunk hozzá, annak inkább beharangozó jellege volt, egy konkrét jelenettel és némi kiegészítéssel.

De most itt egy újabb, ami már többet mutat - ráadásul magyar felirattal.

A Raya és az utolsó sárkány 2021. március 5-én debütál majd a mozikban és a Disney+-on egyidőben, ahol 29.99 dollárért válik majd elérhetővé.
 
Hogy nálunk mi lesz, az egyelőre kérdés. Bevallom, engem meglepne, ha kicsit több mint egy hónap múlva nyithatnának nálunk a mozik, Disney+ pedig egyelőre nincs nálunk - bár egyes pletykák szerint pont március 5-én tör majd be hozzánk is. Viszont mivel hivatalos platformokon egyelőre elég nagy a csend a hazai indítás kapcsán, én ezt erős fenntartásokkal kezelem.

Az előzetes:


Nincsenek megjegyzések