Breaking News

Új Vörös Pöttyös, amiből hamarosan film lesz - Itt a magyar borító és a fülszöveg!

Jenny B. Jones neve már ismeretlen a hazai rajongóknak sem, hiszen a LOL könyvek sorozatban megjelent már egy regénye, magyar címen a Tiéd leszek.

Most a Könyvmolyképzőnél érkezik egy újabb. A kötet eredeti címe There You'll Find Me, de a belőle készülő film nyomán nálunk a Finding You címet, illetve a magyar változatát, az Ott rám találsz-ot használja a kiadó.


Apropó, film!

A történetből az Árnyvadászok sorozatból ismert Katherine McNamara főszereplésével forgattak filmet, aminek a premierje április 23-án lesz.






A magyar borító ma került fel a kiadó webshopjába. Mutatom:



Érdekesség: a könyvet én már ezer éve, még 2014-ben olvastam, akkor írtam is róla értékelést - IDE KATTINTVA elolvashatjátok.


Fülszöveg:

Finley-t a gyász űzi Írországba. De a szeretet vezeti haza.

Finley Sinclair nem egy tipikus tizennyolc éves. A jó humorú, kitartó és törekvő lány a New York-i Konzervatóriumba készül felvételizni. A meghallgatásra saját szerzeménnyel készül. Még be kell fejeznie a dalt, ám kreativitása a semmibe vész, amikor a bátyja, Will életét veszti.
Finley úgy dönt, Írországba megy tanulni. Végig akarja járni az utat, amiről Will az útinaplójában mesél. A testvére ezen a helyen érezte magát legközelebb Istenhez, és Finley bízik abban, hogy útjának bejárása neki is segíteni fog , hogy rátaláljon a lelki békéjére. Így hát jelentkezik egy cserediákprogramba, és felszáll az Írországba tartó gépre.
Beckett Rush, a szívtipró hollywoodi sármőr, a tinirlányok bálványa szintén Írországba megy, egy vámpíros film forgatására. A repülőúton összeismerkedik Finley-vel, és hamar kiderül, hogy ő az egyetlen lány, aki nem ájul el a fiú vonzerejétől. Írországban újra találkoznak, és Beckett ráveszi a lányt, hogy legyen az asszisztense, cserébe pedig ő végigkíséri az országon.
Írországban Finley lassan ismét az összeomlás szélére kerül. Fivére elvesztése, az iskolai nyomás, a kötelező projektmunka, a közelgő meghallgatás, és a közte és Beckett közt bontakozó kapcsolat miatt –nevezzük bárminek is – számára eddig ismeretlen, aggasztó bűntudat gyötri. Mikor szól végre hozzá Isten ebben a smaragdzöld színű mennyben?
Aztán valami olyasmit tapasztal meg, ami gyökeresen megváltoztatja az életszemléletét. Vajon rájön, hogy minden, amit eddig keresett, végig ott volt vele?

Felemelő történet az igazság kereséséről és a reményről, mély sebekből gyógyuló fiatalok számára. Igazi élményáradat.

Ideális, szeretetteljes ajándék ballagásra, karácsonyra, születésnapra, fontos mérföldkövek ünneplésére.

Kövesd csodás, megkapó fordulatait! 

Nincsenek megjegyzések