Breaking News

Indiai lehet az új Bridgerton főszereplő a 2. évadban
Már írtam róla, hogy a Netflix berendelte A Bridgerton család következő évadát, ahogyan arról is, hogy a rendező ígérete szerint több új szereplő is várható a második évadra.

Közülük természetesen az egyik és valószínűleg a legfontosabb Kate Sheffield és a húga, Edwina lesznek, akik a könyvek alapján az évad főszereplői lehetnek Anthony mellett.


A második könyv fülszövege:

1814 ​is eseménydús szezonnak ígérkezik, de e sorok írójának véleménye szerint ez nem igaz Anthony Bridgertonra, London legkívántabb agglegényére, aki ez idáig semmi jelét nem mutatta házasulási szándékának. És az igazat megvallva, miért is mutatná? Nála jobban senki nem játssza a tökéletes élvhajhászt.
Lady Whistledown társasági lapja, 1814. április

De a pletykalap szerzője ezúttal téved. Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet. Az egyetlen akadály a hölgy nővére, Kate Sheffield, a legalkalmatlankodóbb nőszemély, aki valaha londoni bálterembe tette a lábát. A tüzes intrikus megőrjíti Anthonyt elszántságával, hogy megakadályozza a házasságot. De amikor Anthony Bridgerton éjszakánként lehunyja a szemét, Kate igen erotikus álmokban jelenik meg neki. A közvélekedéssel ellentétben Kate biztosra veszi, hogy nem a megjavult szoknyavadászokból lesz a legjobb férj; Anthony Bridgerton pedig a legnagyobb élvhajhász. Kate elszántan védelmezi a férfitól húgát, de fél, hogy éppen az ő szíve sebezhető. Amikor Anthony ajka az ajkához ér, hirtelen attól tart, ő maga sem képes ellenállni ennek a megvetendő élvhajhásznak.

A herceg és én folytatása!


Az első évadot számtalan kritika érte amiatt, hogy bár diverzitásról beszélnek a készítők, mégis csak fekete szereplőkre gondolnak ezalatt, ázsiaiakra nem. (Hozzátéve, hogy egyébként futó szerepekben láthattunk ázsiai színészeket is, leginkább a háttérben vagy egy-egy tánc erejéig.)

Úgy tűnik, ez most változni fog, ugyanis a Deadline információi szerint Kate-et dél-ázsiai/indiai színésznő alakíthatja majd.

A rajongók körében már el is kezdődtek a találgatások.

Ők vették észre azt is, hogy a showrunner Chris Van Dusen Twitteren beszélgetett egy indiai színésznővel, Nikkita Chadhával. 

Ő már feltűnt az első évadban is, de csak a háttérben. Sokan most azt gyanítják, ő játszhatja majd Kate-et.
Nincsenek megjegyzések