Breaking News

Előzetespremier! - Jennifer L. Armentrout: Oblivion - Feledés

Sziasztok!

Az a szerencse ért, hogy én is részt vehetek a Luxen sorozat kiegészítő regénye, az Oblivion előzetespremierjében!

Először is két dolog, amit az Oblivionről tudni kell, a félreértések elkerülése végett:

1. Az Oblivion nem új sztori Daemonnal és Katyvel - ez már olyan történet, amit ismerünk, csak ezúttal Daemon szemszögéből. Azaz: Ismerd meg az Obszidián eseményeit Daemon szemszögéből!

2. Ez NEM novella. Mivel ez az Obszidián Daemon szemszöge, ezért körülbelül pont olyan hosszú is, mint az a kötet, azaz regény. :)

Ó, és fontos hír: érkezik magyarul is!


Mielőtt belevetnénk magunkat az előzetesbe, gyönyörködjünk kicsit az eredeti borítóban:



Fülszöveg:



Amikor Katy Swartz a szomszédomba költözött, rögtön tudtam, hogy baj lesz. Nagy baj.

Bajra pedig igazán nincsen szükségem, hiszen nem vagyok idevalósi. A társaimmal a Luxról érkeztem a földre, egy tizenhárommilliárd fényévre lévő bolygóról. Ráadásul ha valamiben biztos vagyok, az az, hogy az emberekben nem lehet megbízni. Félnek tőlünk. Olyasmikre vagyunk képesek, amikről ők csak álmodnak, és pokolian gyengének tűnnek mellettünk -- mert azok is.

Kat azonban olyan közel kerül hozzám, mint még senki más. Akaratlanul is vágyok rá -- és szeretném felhasználni a képességeimet, hogy megóvjam. Meggyengít engem, pedig én vagyok a legerősebb luxen, és az én feladatom, hogy védjem a többieket. Ez a hétköznapi lány tehát mindannyiunk végzete lehet. Hiszen a luxeneknek van egy hatalmasabb ellensége is -- az arumok -- akikkel szembe kell szállnom.

Ha beleszeretek Katyba -- egy emberbe -- nem csupán őt sodrom veszélybe. Talán mindannyiunk pusztulását okozom... de azt nem hagyhatom.

>>> Goodreads <<<


>>> Már a Könyvmolyképző oldalán is! <<<



Az előzetes:






A szerzőről:


A New York Times bestseller első és USA Today bestseller szerző, Jennifer Martinsburgben él, Dél-Virginiában. Minden pletyka, amit esetleg az állapotáról hallhattál, hazugság. Amikor épp nem keményen dolgozik, az idejét olvasással, edzéssel, borzalmas zombifilmek nézésével tölti vagy épp azt tetteti, hogy ír. Esetleg csak a férjével és Loki nevű Jack Russeljével lóg.

Az az álma, hogy egyszer író lesz, egy matekórán kezdődött, amikor is rövid novellák írásával ütötte el az időt. Ami megmagyarázza azt is, hogy miért voltak olyan pocsék jegyei matekból. Jennifer young adult paranormális történeteket, science fictiont, fantasyt és kortárs romantikus történeteket ír. Publikált már több kiadónál is: Spencer Hill Press, Entangled Teen and Brazen, Disney/Hyperion and Harlequin Teen. Obszidián című könyve filmes jogait egész esti mozifilmre már eladta, Covenant sorozatát pedig tévésorozatnak szánják. 

Mindezeken kívül new adult történeteket is ír J. Lynn álnéven. Így is két kiadónál találkozhatunk a nevével: az Entangled Brazennél és a HarperCollinsnál.

Linkek:



Nincsenek megjegyzések