Breaking News

Moly pipáló - dec. 28-jan. 3.


Sziasztok!

Megint érkezett Moly hírlevél, így megint itt van a Moly pipáló rovat is!

December 18-a és január 3-a között a legolvasottabb könyvek:





Kylie Scott: Lick - Taktus
J. L. Armentrout: Shadows - Árnyak
Paula Hawkins: A lány a vonaton
E. L. James: Grey 
Colleen Hoover: Finding Cinderella - Helló, Hamupipőke!
Gárdos Péter: Hajnali láz
Colleen Hoover: This Girl - Ez a lány
Leiner Laura: Illúzió 
Kelly Oram: Cinder és Ella
J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve





7/10

Az első meglepetésem: A marsi nincs a listán. Vagy túlságosan lecsengett már a láz, vagy már mindenki olvasta (én inkább az utóbbinak szurkolok), mindenesetre ezúttal Mark Watney lemaradt a TOP10-ről. 

Van helyette viszont másik filmfeldolgozás, ami szépen, lassan közeledik - azért lassan, mert egyelőre előzetese sincs, mindenesetre A lány a vonaton jó ideje ott trónol már így is a listán. 

Egy magyar könyv, a Hajnali láz is felfért a listára, szintén érkezik belőle a film, ez is okot adhat a nagy érdeklődésre.
Az igazi királynő azonban ezúttal Colleen Hoover, aki két könyvével is felfért a listára. A This Girl és a Finding Cinderella népszerű sorozatok utolsó kötetei, félig-meddig tulajdonképpen kiegészítők - a másik szemszög, illetve utóbbi a mellékszereplőket helyezi a főszerepbe. Szerintem mindkettő nagyon jól sikerült, örülök, hogy a listán látom őket.

Szintén nagyon örültem, hogy a Cinder és Ella is felfért a listára, ebben most én is benne vagyok, hiszen én is a múlt héten olvastam a könyvet, a véleményem is megírtam, fent linkeltem ezt is. 

Leiner Laura és Jennifer L. Armentrout jelenléte nem túlságosan meglepő, Leiner Laura állandó szereplő, és Armentrout is vissza-visszatér, csak az a kérdés mindig, hogy épp mivel vagy mikkel szerepel a TOP10-ben. Ezúttal az Árnyakkal, kíváncsian várom, a következő heti TOP10-ben lesz-e Oblivion. 

A Harry Potter illusztrált kiadása viszont úgy tűnik, tényleg telitalálat volt - már megint itt a listán a könyv, és én ennek nem is örülhetnék jobban, akár az illusztráltat, akár a "simát" olvassák az emberek. Always  

Nincsenek megjegyzések