Breaking News

Új 18+-os regény érkezik a Könyvmolyképzőnél

Megint Angi volt a szemfüles, kiszúrta, hogy a Publishers Marketplace szerint a Könyvmolyképző csapott le Sydney Landon Pierced című erotikus regényére. 

A Pierced majdnem 9000 értékelés mellett 4,14-es indexen áll a Goodreads felületén, a címkék között szerepel a románc, az erotika és a new adult is, de megjelenik a bántalmazás is. 



Na de többet megtudunk a fülszövegből:

A nevem Lucian Quinn és enyém a világ egyik legsikeresebb szoftvercége. Huszonkilenc éves vagyok, gazdag és egyedülálló. Lenyűgöző, mi? Én vagyok a kiéhezett társaságbeli nők kedvenc prédája - próbálják elejteni az elejthetetlent. Talán hiúnak hangzok, de a tény, hogy egy isten vagyok az ágyban, szintén nem lényegtelen. De amit ezek a nők nem tudnak, hogy mennyire elcseszett vagyok, és javíthatatlanul szétzúzott a múltam. Csak annyit vagyok hajlandó neki adni, ami az a röpke óra, míg sikoltozni kezdenek... többször is. 
Aztán megláttam őt...
Lia Adams vagyok, végzős a Dél-Karolinai St. Claire Universityn. Bántalmazó anya és egy elcseszett mostohaapa mellett nőttem fel, aki még nála is rosszabb volt... sokkal-sokkal rosszabb. Olyan közel vagyok, hogy végre elmeneküljek a múltamtól és valóra váltsam az álmaim. Bármit megtennék a túlélésért, még ha escortosként is kell dolgoznom, hogy fizetni tudjam a főiskolai tandíjam. A pasik, akik mellé szegődöm egy-egy eseményre, többségében ártalmatlanok, és csak egy vonzó nőt akarnak a karjukra, hogy mutogathassák. Ennél messzebb sosem ment... amíg nem jött ő...
A körülmények összehoznak két embert, akiknek sose kellett volna találkozniuk, és az előttük álló napok és hetek alatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és felismerik egymásban a hasonló lelkeket. Ahogy a múltjuk szellemei kísérteni kezdik őket, egymásba kapaszkodnak. Elveszítik az irányítást az életük felett, és hamarosan rájönnek, mindketten javíthatatlanul sérültek. A szerelmük vajon megmenti vagy elpusztítja őket? 

2 megjegyzés:

  1. Váóóó...
    Igazán érdekesnek tűnik. Várjuk! :D

    VálaszTörlés
  2. ez még az én érdeklődésemet is felkeltette, pedig nem szeretem az ilyen könyveket :D

    VálaszTörlés