Daisy Ridley Patrick Ness adaptációjában!

Patrick Ness Chaos Walking trilógiája is felkerült a megfilmesítésre váró könyveinek listájára, most pedig nem is akármilyet lépett előre a projekt! A Kés a Zajban megtalálta egyik szereplőjét, a Star Wars sztár Daisy Ridley alakítja majd... nos, valakit. Ez ugyanis a Variety híréből nem derült ki. 

Mindenesetre ami még biztos: a filmet a Lionsgate készíti, és már rendezője is van, Doug Liman, aki A Bourne-rejtélyt is dirigálta, illetve már feliratkozott a Gambit filmre is. A legutóbbi forgatókönyvet Jamie Linden (Kedves John) írta, a producerek pedig Allison Shearmur és Doug Davison. 

A Kés a Zajban fülszövege:

Megdöbbentően eredeti, izgalmas, különleges könyv a felnőtté válás veszélyes útjairól. Todd Hewitt az utolsó fiú Prentissvárosban, ahol állandó, nyomasztó zajban mindenki hallja a többi ember gondolatát is. Nincsenek titkok. De Todd váratlanul tökéletes Csöndre bukkan. Hazudtak neki, menekülnie kell. Patrick Ness világszerte népszerű, díjnyertes trilógiájának első kötete végre magyarul.
Daisy Ridley Patrick Ness adaptációjában! Daisy Ridley Patrick Ness adaptációjában! Reviewed by Deszy on 8/05/2016 Rating: 5

1 megjegyzés:

  1. Már régebb óta halottam a trilógiáról, eddig is be akartam szerezni, de most Daisy előrébb hozta a vásárlást :D

    VálaszTörlés

.

Üzemeltető: Blogger.