Breaking News

Mennyire egy az ember és a blogja?

Nem szeretnék ebben a bejegyzésben hosszan merengeni, de ma többször gondolkoztam ezen a kérdésen, és úgy gondoltam, miért is ne osszam meg veletek?




Történt ugyanis, hogy ember vagyok - és nekem is vannak rosszabb napjaim, amikor lett légyen bármilyen jó a téma/hír, amiről írok, nem vagyok olyan lelkes a megírásukban, mint máskor. És valahogy meglepő módon azt tapasztalom, hogy ezeken a napokon a látogatottság is alacsonyabb. 

Pedig semmit nem csinálok igazából másként. Darabra megvan ugyanannyi bejegyzés, sőt... A keresők sem hiszem, hogy csak aznap kevesebbszer dobják fel a blogot.

Akkor vajon hogy is van az, hogy a kevésbé lelkes blogger napjaim mintha lecsapódnának a blogon is? Valóban ennyire átjön a lelkesedés, még egy szimpla könyves hír megírásánál is? Vagy egyszerű véletlenről van szó? 

Ezen merengtem ma, és igazából nem jutottam eredményre.

Ti mit gondoltok? Érzitek, melyik bejegyzéseket írom lelkesebben és melyiket kevésbé?

2 megjegyzés:

  1. Bocsi, a bejegyzés címén nem tudok napirendre térni - mennyire egy AZ ember és a blogja? Erre gondolsz? Mert először olvasva nekem az volt, hogy "Mennyire egy [darab] ember és a blogja?" és nem igazán értettem a mondatszerkezetet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban jobb így, átírtam. Valahogy a hangsúlyozásommal fejben működött este. :D

      Törlés