Breaking News

Jön a Malec lagzi a Shadowhunters zárásában?

Bár a Shadowhunters rajongói nagyon ügyesenek küzdenek, egyelőre nem érkezett semmilyen reakció a kampányra.Mindenesetre dolgoznak a folytatáson, amivel kapcsolatban Todd Slavkin, a showrunner valami elképesztőt árult el. 

Az alábbi tweetet ő osztotta meg, aztán gyorsan törölte is - de a szemfüles rajongók addigra már lementették. A tweet egy válasz volt arra, miszerint a kérdéses felhasználó jobban szereti a Shadowhunters cuki kislányát, Madzie-t, mint maga Todd Slavkin.

A válasz egyértelmű volt: a showrunner nem hiszi, hogy ez lehetséges.

Az érdekes üzenet viszont, amire a rajongók felkapták a fejüket, a hashtagek közt rejtőzött: #alegjobbvirágszórólány #egykisboszorkánymesteravarázslatsegít #aranyaranyésmégtöbbarany #shadowhunters

Mint ismeretes az Árnyvadász világban az arany az esküvő színe - és esküvőre utal a virágszóró lány is. És ha esküvő és boszorkánymester? Jogos következtetés, hogy itt valószínűleg egy Malec lagziról lesz szó! :O

Mit szóltok? Ti örülnétek, ha lenne Malec esküvő a zárásban vagy túl elsietettnek éreznétek a felépítését ennyi rész alatt?

Nincsenek megjegyzések