Breaking News

Moly pipáló - jan. 4-10.

Sziasztok!

Ezen a héten sem maradhat el a Moly legolvasottabb könyveinek áttekintése, úgyhogy megint Moly pipálunk!

Január 4-e és 10-e között a legolvasottabb könyvek:






7/10

A marsi visszatért a listára, és én ennek most roppant mód örülük. 

Mindenesetre a múlt hét óta elég sokat változott a lista. A Harry Potter és a bölcsek köve továbbra is a listán sőt, még előrébb, mint a múlt héten. De most már nem foghatjuk csak az illusztrált kiadásra a dolgot, hiszen a sorozat második része is a listára került - igaz, ez lehet amiatt is, hogy az illusztrált Bölcsek köve meghozta a teljes sorozatra az újraolvasási kedvet. Bizonyára az sem hátrány, hogy Rowling a napokban megint elég aktív volt az interneten, és az év eleji filmadaptációs összesítésekben mindenhol felbukkant a Legendás állatok is. Harry Potter rajongók előre! 

De persze vannak visszatérők: a Taktus, a Cinder és Ella, a Grey és A lány a vonaton is visszatérő a listán, utóbbi már hosszú hetek óta az élmezőnyben van. (Közben kijött egy új jelenetfotó is a filmhez!) Szintén visszatérő Leiner Laura, de ezt szinte már említeni sem kell, hiszen nélküle szinte alig telik el hét. 

Új a listán A Rudnay-gyilkosságok, ezt a számot én magam is erősítem, nekem is múlt héten volt szerencsém olvasni a könyvet, ami elképesztő módon még mindig 100%-os a Molyon.  

Szintén új felbukkanó Az ötödik hullám, bár ebben semmi meglepő nincs. A film január 14-én kerül a mozikba, így most még mindenki siethet, hogy a mozi előtt elolvassa könyvet. Én magam is így teszek, még a héten érkezik róla az értékelésem is. Épp itt az ideje.  

Nincsenek megjegyzések