Breaking News

Már előrendelhető a legújabb Menő Könyvek kötet!

Újabb YA regénnyel érkezik a Menő Könyvek sorozat, ezúttal a modern zene világába kalauzolnak minket. 

Kifejezetten érdekes a téma, ugyanis zenészekről szóló sztorit gyakran olvasni, de azok általában valami klasszikus hangszerhez kapcsolódnak, esetleg rockzenészek... De DJ-kről én még nem olvastam, bevallom őszintén. 

És bár az a zene nem az én világom, a regényre kíváncsi vagyok.Azt hiszitek, hogy olyan könnyű megváltozni.
Azt hiszitek, hogy könnyű,
pedig nem az.
Elise Dembowski nem riad vissza a kemény munkától. Sőt, kimondottan élvezi. Kivéve talán azt, amikor az addigi legfontosabb feladatra vállalkozik: népszerű lánnyá akar válni. Csakhogy rettenetesen mellélő, és minden a darabjaira hullik körülötte.
Elise helyzete még rosszabb, mint azelőtt - ha ez egyáltalán lehetséges. Egészen addig, amíg be nem téved egy underground szórakozóhelyre, és ezzel kinyílik előtte egy ajtó egy világba, amelyről azt sem tudta, hogy létezik. Egy olyan világba, ahol úgy tűnik, egy népszerűtlen középiskolásból egyik napról a másikra felkapott DJ válhat. Elise végre megkapja, amire mindig is vágyott: elfogadást, barátságot és talán a szerelmet is. Ám a valóság ismét fenyegetően közbelép.

Leila Sales üdítően eredeti és vicces stílusban mesél az egyéniségről, kapcsolatokról és a zene erejéről, amely közelebb hozza egymáshoz az embereket.

Nincsenek megjegyzések