Breaking News

Elit sulis klub és nagy adag sötétség várható a Könyvmolyképző frissen vásárolt könyvében

Most már határozott meggyőződésem, hogy Angi kémekkel rendelkezik, újabb Könyvmolyképzős jogvásárlásra bukkant. 

Most Amo Jones The Silver Swan című regényére csapott le a kiadó, aminek az első része még egészen friss, idén márciusban jelent meg, és Goodreadsen 4,09-es tetszési indexszel büszkélkedhet. 




Ami nagyon érdekes, hogy nem igazán tudom eldönteni, melyik Pöttybe illik majd: kapott new adult és young adult címkéket is, és mindkettő helytállónak tűnik valamiért. Az alapján, hogy gimisekről beszélünk, a YA jöhet szóba, eközben a fülszöveg és a sztori alapján nem meglepő a sok New Adult címke sem - egyébként ebből van több. És hogy még tovább bonyolódjon a helyzet, a Dark címkét is megkapta, azok meg nagyobb eséllyel kötnek ki a Rázós kategóriában. 

Ahogy olvasgattam a címkéken kívül és nézegettem a hozzá készült képeket, inkább ez utóbbi látszik esélyesnek.






Valószínűleg olvasva derül majd ki, hogy melyik kategóriába passzol a könyv, mindenesetre fülszöveg alapján érdekesnek hangzik. 


Verseld ezt el nekem...
"Nem vagyok sem halott, sem élő, nem vagyok olyan kicsi, hogy Madison el tudjon rejteni.
De halott leszel, mire ez elkészül...
a visszaszámlálás most indul, a játék még csak most kezdődött..."
Madison Montgomery a pénz és a hatalom világába született, de amikor valaki, aki közel áll hozzá, elköveti a legnagyobb vétket, Madisonnak egész hátralévő életében a besározott nevével kell együtt élnie. Amikor a hamptoni Riverside Preparatory Academy, egy magániskola diákja lesz, ahová az apja íratta be, hogy eltűnjön a világ szeme elől, abban reménykedik, hogy ez valami új kezdete. Amiben nem reménykedett: a sulit egy csapat rosszfiú uralja. Tíz, hogy pontosak legyünk. Amikor Madison felkelti a vezetőjük, Bishop Vincent Hayes figyelmét, egy olyan világ tárul fel előtte, amit nem is képzelt volna. Az új világ egy The Elit Kings Clubbal és ezekkel a srácokkal kezdődik és ér véget. Rengeteg titokról és családi hazugságról hull a lepel. Lehetséges, hogy több van Madison Montgomeryben, mint ő maga sejtette? 

Nincsenek megjegyzések