Breaking News

Majdnem a 13 okom volt színésze lett Magnus!

Azért is jó olyan régóta követni az Árnyvadász híreket, mert rengeteg dologra emlékszem, amire az "új motorosok" már nem. Végigasszisztáltam a film és a sorozat castingját is, és főként Magnus esetében néhány igen extrém... jelöltre emlékszem. Viszont pont ezért emlékezhetek arra a meglepő tényre is, hogy valaki, akit most a 13 okom volt sztárjaként emlegetnek, majdnem a Csontváros filmben kötött ki! 

És hogy kiről van szó? 

Ross Butlerről, aki a 13 okom voltban alakította, nem mellesleg a Riverdale című sorozat egyik szereplője is - igaz, onnan most épp kiszállt, egyes feltételezések szerint pont a 13 okom volt második évada miatt

2012 májusa volt, amikor sorban érkeztek a hírek, hogy milyen színészek indultak Magnus szerepéért. Nem megyek bele részletesen, mindenesetre maradjunk annyiban, talán itt láthattunk be leginkább abba, hogy milyen széles volt a szórás a jelentkezők között, ugyanis a többi szerephez képest rengeteg megosztották a hírt, hogy indulnak Magnusért. 

Az egyik Ross Butler volt, aki Twitteren egy képet is megosztott a Magnus castingos külsejéről. Íme, így indult neki:Ráadásul támogatója is akadt, méghozzá Courtney Love személyében:Ez még Cassandra Clare-hez is eljutott:Aztán végül hiába a celebtámogatás, a szerepet Godfrey Gao kapta.

Szerintetek milyen Magnus lett volna Ross Butlerből?


Nincsenek megjegyzések