Breaking News

Emma Watson díjat nyert, a 13 okom volt díjat adott át - ez volt az MTV Movie Awards

Nem mondhatnám, hogy az idei év az MTV Movie Awards gálán a könyvadaptációknak kedvezett. Néhány évvel ezelőtt ezeknek az átadásoknak úgy ugrottunk neki, hogy a népszerű könyvadaptációknál gyakorlatilag borítékolható volt, hogy rengeteg díjjal a zsebükben térnek haza - minimum a legjobb csók díjával.

Ám azóta az MTV kicsit máshogy pozicionálja a díjat, és még ha próbál is megmaradni közönségdíjnak, azért érezhetően nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy egyre komolyabban vegyék őket.

Ezt bizonyítja az egyik idei újításuk is: nem választották szét a színész és színésznő kategóriát, hanem nemtől független díjakat adtak át - a legjobb színésznek, legyen akár nő, akár férfi. És bármilyen meglepők, ezzel elsők a világon, akik meglépték ezt!

Az első ilyen díjat Emma Watson nyerte A szépség és a szörnyeteggel, amit értelmezhetünk jelzésértékűnek is, mindenesetre Emma a tőle elvárhatóan erős köszönőbeszéddel jelentkezett. ITT nézhetitek meg, hogyan vette át.



De egyébként is elmondható, hogy A szépség és a szörnyeteg elég nagyot robbantott ezen az estén, a legjobb film kategóriát is bezsebelte, igaz, nem mindenhol győzött, ahol jelölték.

És ha már A szépség és a szörnyeteg, egy vicces kis előadást is csempésztek a díjátadóba a témában, Hailee Steinfeldet láthattuk Belle-ként, Emma Watson is jót nevetett rajta:





Ami a többi adaptációt illeti, még A számolás jogát lehet kiemelni, aminek én rettentően örülök. Két díjat is hazavitt a film, A legjobb hős és A legjobb lázadás a rendszer ellen kategóriákban.

A győztesek teljes listáját ITT nézhetitek meg.

Könyves szempontból érdekes része volt még az estének, hogy a (majdnem) teljes 13 okom volt szereplőgárda díjat adott át, íme a pillanat:


Nincsenek megjegyzések