Breaking News

Új Lord of Shadows részletet osztott meg Cassandra Clare

Cassandra Clare már visszaszámol a Gonosz fortélyok sorozat második részének, a Lord of Shadowsnak a megjelenéséig - ennek örömére pedig megosztott egy hosszabb részletet belőle Instagramon. 



Egy fájdalmas-romantikus Emma-Julian jelenet közepébe csöppenünk, egy váratlan vendéggel egyetemben:


- Em? - elbűvölve meredt a lányra, álmosan és forrón és vággyal teli. Nagyot nyelt. De a szavai Emma fejében visszhangoztak: Akarta őt, és ő eljött, mintha csak hallotta volna a hívását - mintha érezte volna az ő vágyát, és ezért képtelen lett volna ellenállni.
Ennyi héten keresztül abba a hitbe ringatta magát, hogy a parabatai kötelék gyengült, és most Julian azt mondja, gyakorlatilag olvastak egymás fejében. 
- Mark - nyögte. Csak egy szó volt, de az a szó volt, a legbrutálisabb emlékeztető a helyzetükre. A szeméből eltűnt az álmosság, teljesen kifutott a szín az arcából. Felemelte a kezét, mintha mondani akarna valamit - elmagyarázni, bocsánatot kérni - és úgy tűnt, az ég kettéhasad.
Mindketten megfordulatak, hogyan végignézzék, ahogyan közvetlenül fölöttük a felhők kettéválnak. Egy árny nőtt a levegőben, elsötétítve mindent a közelében: egy izmos, páncélos férfi alakját, aki szőrén ülte meg vörösszemű, tajtékzó pettyes lovát - fekete-sötét volt, mint a vihar fölöttük. 
Julian mozdult, mintha csak maga mögé akarná tolni Emmát, de ő meg se rezzent. Csak végignézte, ahogy a ló nyerítve földet ért az Intézet lépcsőin. A férfi felnézett rájuk.
A szeme olyan volt, mint Marké, két különböző színű, az ő esetében kék és fekete. Az arca rémisztően ismerős volt. Gwyn ap Nudd volt az, a Vadűzés ura és parancsolója. És nem tűnt boldognak.

Nincsenek megjegyzések