Breaking News

Új csatornán folytatódik a Shannara Krónikák

Meglepő hír érkezett a Shannara Krónikák háza tájáról: az MTV helyett a Spike-on folytatódik a sorozat. 

A tíz részes második évad idén ősszel debütál majd, addig is a biztonság kedvéért a nyáron a Spike leadja az elsőt is. A második évad egy évvel az első befejezése után veszifel a történet fonalát, és a világban eluralkodó káoszba csöppenünk, amit most Ander ural. A lakosok rettegnek. Wil még mindig gyászolja szeretett Amberle-jét, hátat fordított a mágiának, és gyógyító lett belőle, ahogy mindig is akarta. De amikor egy új lány, Mareth megmenti, kénytelen újra csatlakozni a harchoz. 

A második évadra visszatér Austin Butler (Wil), Ivana Baquero (Eretria), Manu Bennett (Allanon), Aaron Jakubenko (Ander) and Marcus Vanco (Bandon). Az új szereplőkről ITT olvashattok bővebben.

A hír szerint az elkövetkező hetekben érdemes lesz figyelni, mert hamarosan elárulják, mikor is lesz pontosan a premier.

3 megjegyzés:

 1. Nem az MTV játszotta az első évadot hanem a Viasat3 de minegy

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem a magyarról van szó, hanem az eredetiről.

   Törlés
  2. Így van :) Az amerikai terjesztésről van szó, ami a mi szempontunkból is lényeges, ugyanis nagyban befolyásolja, hogy milyen lesz a nézettsége, ami befolyásolja például azt, hogy lesz-e újabb évad és még sorolhatnám.

   Törlés