Breaking News

A szépség és a szörnyeteg az eddigi legsikeresebb gyerekbarát film Amerikában

A szépség és a szörnyeteg film óriási siker, lassan már nem is lehet felsorolni, hány rekordot döntött meg. És nem is csak a rekordok számítanak, hiszen rekordok ide vagy oda, a bevételi adatok mindenképp szépen mutatnak.

A szépség és a szörnyeteg még ennyi idővel a bemutatása is után is ott volt hétvégén a TOP5 film között az amerikai mozikban, így tehát nem meglepő, hogy a számok szépen, lassan, de még mindig kúsznak felfelé.



A 160 milliós büdzséből "összedobott" film így Amerikában már több mint 488 milliót hozott, világszinten pedig 1,186 millárdnál jár. 

Vasárnap ezzel megdöntötte a legtöbb bevételt hozó PG-rated (ez a besorolás még nem igazán karikás, de azért még a legkisebbeknek nem ajánlják) filmes rekordot Amerikában, lekörözve a 486,3 milliót hozó Szenilla nyomábant. 

Világszinten azért még nem első, és hoznia kell még a konyhára, ha szeretné beelőzni a trónon csücsülő Jégvarázst a maga 1,28 millárdjával.

Igaz, a külföldi adatok még nem teljesen frissek, és Amerikában is csurran-cseppen még itt-ott bevétel. Ráadásul a Disney bejelentette, hogy jövő év elején a film karaoke változatát is szeretnék elhozni a mozikba, hogy rögtön együtt énekelhessen a közönség. 

Nincsenek megjegyzések