Breaking News

Új romantikus könyv jogaira csapott le a Könyvmolyképző!

Megint Angi nyomozója volt a szemfüles: a Publisher's Marketplace tanúsága szerint a Könyvmolyképző Kiadó újabb könyv jogaira csapott le. 

Az After We Fall romantikus történet, new adult címkét nem kapott, így kérdés, vajon Rubin Pöttyös lesz-e, első blikkre azért talán az látszik valószínűnek. Meglátjuk. 

A kötet értékelése mindenesetre 4,28-as Goodreadsen, ami roppant kecsegtető.




A fülszöveg:

Jack Valentini nem az én zsánerem. 
A szexi, borongós cowboyok királyak a filmekben, de a való életben nem. Nekem jobban bejön az öltöny meg a nyakkendő. A jó modor. A frissen borotvált arc. 
Jack lehet, hogy jóképű, de emellett ápolatlan, durva és modortalan. Semmit sem akar kezdeni egy olyan "gazdag városi csajjal", mint én vagyok, és ezt nem is fél kimondani.
De PR-os vagyok, és az a feladatom, hogy felfuttassam a családi farmját, úgyhogy így ragadt velem, én meg itt ragadtam vele. A bámulásával. A hangulatingadozásaival. A szűk farmerével. Meg az izmaival. 
A dagadó, kemény izmaival.
Hamarosan már egész másfajta feszültség alakul ki közöttünk, az a fajta, ami rosszalkodásra ösztönöz a pajtában, a fák mellett és a pickup hátuljában. Sose csináltam semmit, ami ennyire nem jellemző rám - de túl jó, hogy abbahagyjam. 
És minél többet tudok meg a gyászoló exkatonáról, annál jobban megértem. Az, hogy elvesztette a feleségét, összetörte őt, itt maradt keserűen az önváddal. Nem gondolja, hogy megérdemel egy második esélyt a boldogságra.
De nincs igaza.
Nem kell az első szerelmének lennem. Csak hagyná, hogy én legyek az utolsó!

1 megjegyzés:

  1. "Csak hagyná, hogy én legyek az utolsó! "
    Olvasnom kell a könyvet! 😊

    VálaszTörlés