Brutálisan jó lett az új Jók és Rosszak Iskolája kötet előzetese

Korábban már megírtam, hogy Soman Chainani folytatja a Jók és Rosszak Iskolája sorozatot, egészen pontosan egy második trilógiát ír a világban.

Az új sorozat címe The Camelot Years, azaz A Camelot évek lesz, és a Végtelen erdő újabb korszakát meséli el. Főszereplőkként visszatérnek Sophie és Agatha is.Ahogy a szerző mondja: "Az iskola első három éve csak a kezdet volt. Alig várom, hogy az olvasók lássák, mi lett kedvenceik sorsa, ahogy elballagnak a tündérmeséikbe. Mert ahogy a mesevilág egyre nagyobb lesz, úgy válik egyre nagyobbá a történetük is."

Az első rész, a The School for Good and Evil: Quests for Glory szeptember 19-én jelenik meg angolul, és most leleplezték a könyvelőzetesét is!

És te jó ég, le a kalappal! Na, ilyennek kellene kinéznie egy jó könyvelőzetesnek. Mozgalmas, kreatív, erős szimbólumokkal és beindítja az ember fantáziáját. Máris olvasni támadt kedvem. 


Brutálisan jó lett az új Jók és Rosszak Iskolája kötet előzetese Brutálisan jó lett az új Jók és Rosszak Iskolája kötet előzetese Reviewed by Deszy on 6/19/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.