Breaking News

Már tudjuk, ki a Tündérek királynője a Shadowhuntersben? Ez aztán a meglepetés!

A mostani rész után kijött a következő Shadowhunters epizód promója, amiben az a bizonyos legendás Tündérek udvara jelenet is lesz - még ha nem is pont úgy, mint a könyvben, de a lényeg ugyanaz: Clary, Jace és Simon a Tündérek Udvarában járnak, ahonnan úgy szabadulhatnak, ha Clary megcsókolja azt, akinek a csókjára leginkább vágyik. A bonyodalmat persze az a okozza, hogy az egyik fiúval jár, de... 

Mindenesetre már jó ideje tudjuk, hogy ebben az évadban érkezik a jelenet, viszont arról még szólt a fáma, hogy ki lesz a Tündérek királynője, miközben sorra derültek ki a szereplők.



És úgy tűnik, most már tudjuk is, hogy miért, egész végig ott volt a szemünk előtt!

Korábban már cikkeztem róla, hogy Sarah Hyland - aki egyébként a Jace-t alakító Dominic Sherwood barátnője az életben, és jóban van a többi szereplővel is - vendégszereplő lesz a Shadowhuntersben. Akkor mindenki találgatta, vajon milyen szerepben tűnik majd fel, ám egy nagyon nyilvánvalóra senki sem gondolt. 

Pedig most a Modern Family rajongók a promó alapján felismerni vélték Sarah Hyland hangját, és már meglehetősen biztosak benne: nem akármilyen vendégszereplő lesz, hanem a Tündérek királynője! Ez persze most epizódszerep, ám a későbbiekben nagyon is fontos szerep jut még a királynőnek, és nem csak A végzet ereklyéi sorozatban, hanem a Gonosz fortélyokban is. 

Megmutatni gyanúsan nem mutatják az alakot, annyi viszont első blikkre nyilvánvaló: a Tündérek királynője fiatal és nem túlságosan magas. (Legalábbis ez látszik a promóból.) 

További táptalajt nyújt a Sarah Hyland a Tündérek királynője pletykának a színésznő egy tweetje: 

A királynő jövő héten? Ez érdekes lesz...


Hivatalosan még semmit nem jelentettek be, mindenesetre túl sokat már nem kell várni, hogy biztossá váljon, ő-e az vagy nem.

Itt a kérdéses promó videó:


Nincsenek megjegyzések