Breaking News

Júliusban jön az újabb LOL kötet - itt a fülszövege!

Július közepére várható a következő LOL kötet, és igazi nyári olvasmánynak ígérkezik!Lizzy Charles regénye magyar borítót egyelőre nem kapott, a hivatalos magyar fülszöveget viszont tegnap leplezte le a kiadó Facebookon

Ez lehetett volna Lucy tökéletes nyara: édes semmittevés a strandon az új pasijával és a legjobb barátnőjével, lazulás a haverokkal… Kell ennél jobb? De az anyja persze megint mindent elszúrt. Oké, Lucy tényleg kiszökött abba a buliba. Na és? Hát nem fogják fel a szülei, hogy nem hagyhatta ki az év partiját? Úgy látszik, nem, mert büntetésből egyből nyári munkára vezénylik: házakat kell festenie, ami épp elég gáz, de hogy Justin Marshall legyen a főnöke? Na ez viccnek is rossz! Jó, látványnak elviselhető a srác. Vagyis inkább nyálcsorgató. Ettől még az őrületbe kergeti Lucyt az állandó okoskodásával, meg azzal, hogy miatta a lány mindent megkérdőjelez, amit magáról és az életéről gondolt. Nem, Lucy egyáltalán nem ilyen nyárra vágyott, köszöni szépen. Viszont… talán pont ilyenre volt szüksége.


A könyv egyébként egy duológia első része. Igen, folytatás is van, a sorozat angolul az első rész címét viseli, így nálunk nagy eséllyel Zűröstül-bőröstül lesz, ugyanis ezt a címet kapta a LOL sorozatban magyarul. 

Nincsenek megjegyzések