Breaking News

Cover Reveal - Penelope Ward - Vi Keeland: Dear Bridget, I Want You

Ezer éve nem vettem már részt külföldi borítóleleplezésben, úgyhogy most ideje egy kicsit visszatérni!

Vi Keeland és a már nálunk is ismert Penelope Ward új, közös standalone könyvének borítójával jöttem, aminek a megjelenése szeptember 18-ra várható. Talán emlékeztek rá, talán nem, de a Könyvmolyképző már lecsapott a szerzőpáros másik két könyvének a jogaira, így érdemes lesz figyelni erre a kötetre is.

Fülszöveg:


Azért írom neked ezt a levelet, mert nem hiszem, hogy valaha össze tudom szedni a bátorságot, hogy személyesen mondjam el neked.
Úgyhogy itt jön.
Rosszak vagyunk egymásnak. De egy rendes szingli anyuka vagy, akinek vág az esze. Én meg egy gondtalan brit orvos, aki átutazóban van a városban és időlegesen egy átalakított garázsban húzza meg magát, mielőtt visszatérne Angliába.
De most jön a lényeg… valami őrült okból képtelen vagyok nem tökéletesen szégyentelen dolgokra gondolni veled kapcsolatban.
Akarlak.
És mindezt azért vallom be neked most, mert azt hiszem, az érzéseim nem viszonzatlanok. Látom, hogy te is engem bámulsz. És bármilyen durva vicceket sütünk el a szexről, a köztünk lévő vonzalom nem vicc.
Szóval miért is írom meg ezt az üzenetet? Asszem, ez egy emlékeztető, hogy felnőttek vagyunk, és a szex egészséges és természetes, és bármikor megtalálsz, csak át kell sétálnod a konyha melletti ajtón. Még konkrétabban azért, hogy tudd, a kérdéses ajtót mostantól nyitva hagyom, ha esetleg valamikor meg szeretnél látogatni az éjszaka közepén.
Nem lesznek kérdések.
Csak gondolkozz rajta.
Vagy ne.
Akárhogy választhatsz.
Még azt is kétlem, hogy becsúsztatom ezt a levelet az ajtód alatt.
-- Simon

>>> Goodreads <<<


És nem húzom tovább senki idegrendszerét, jöjjön a borító!

Érdekessége, hogy tudjuk is, kit láthatunk a borítón, az úriembert Philip Van den Hoogenbandnak hívják, a fotó pedig Brian Jamie munkája. A borítót a fotóból Letitia Hasser tervezte.






A szerzőkről:




Penelope Ward New York Times, USA Today és Wall Street Journal bestseller szerző tizenhárom regénnyel. Egy gyönyörű, 12 éves autista kislány (a Gemini-beli Callie karakterének ihletője) és egy 10 éves fiú büszke anyukája. Penelope, a férje és a gyerekek Rhode Islanden élnek.

Linkek:


Facebook

https://www.facebook.com/penelope.ward
https://www.facebook.com/penelopewardauthor

Facebook Fan Group:
https://www.facebook.com/groups/PenelopesPeeps/

Website
http://www.penelopewardauthor.com

Twitter
https://twitter.com/PenelopeAuthor

Instagram
@penelopewardauthor
http://instagram.com/PenelopeWardAuthor/

Goodreads
https://www.goodreads.com/author/show/7105545.Penelope_Ward




Vi Keeland New York Times és Wall Street Journal bestseller szerző. Több mint egy millió eladott könyvvel büszkélkedhet, a neve már több mint 50 bestseller listára került fel, műveit pedig már 14 nyelvre lefordították. Jelenleg New Yorkban él férjével és három gyermekével, és azzal a fiúval tölti a boldogan éltek-ét, akivel hat évesen találkozott.

Linkek:


Facebook Fan Group:
https://www.facebook.com/groups/ViKeelandFanGroup/

Facebook
https://www.facebook.com/vi.keeland
https://www.facebook.com/pages/Author-Vi-Keeland/435952616513958

Website
http://www.vikeeland.com

Nincsenek megjegyzések