Breaking News

Érkezik magyarul Az ​ezredik emelet!

Szandi mutatta a linket, és bevallom, először néztem bambi szemekkel, hogy mitől ilyen izgatott - ismernem kéne ezt a könyvet? 

Aztán rájöttem, hogy bizony, ismerem, csak egy nagyon más borítóval. Őszintén szólva még próbálom feldolgozni, hogy nálunk ez lesz a borító, a kinti nekem sokkal szimpatikusabb, és szerintem nem csak én nem jöttem rá, hogy erről a bizonyos kötetről van szó.

Az eredeti borító


A hazai borító - szintén kintről átvett


Mindenesetre belül attól még a könyv ugyanaz, és nagyon kíváncsi vagyok rá, annyiszor jött már szembe velem külföldi blogokon.

A nem csekély hosszúságú, 572 oldalas YA disztópia megjelenése július 7-re várható, a Libri gondozásában. 

Fülszöveg:

2118 ​november, Manhattan. Huszonöt éve terpeszkedik a város közepén a Torony, az ezeremeletes acél- és flexiüveg monstrum. A legmodernebb technikával felszerelt épület város a városban, a végtelen lehetőségek otthona – persze nem mindenki számára. Az alsóbb szintek lakóit több mérföld és egy teljes évszázad választja el a „plafonburzsujok” maximálisan automatizált világától.
Avery Fuller családjával az ezredik emelet egyedüli lakójaként éli irigylésre méltó mindennapjait. Genetikailag tökéletesre formált lábai előtt hever a világ, a sikerre kódolt lány mégis magányos. Legjobb barátnőire is csupán abban hasonlít, hogy mindannyian rejtegetnek valamit. Persze egyszer minden titok kiderül, és ezt Watt Bacradi tudja a legjobban. Az Alsótoronyban lakó fiatal és ügyes hacker abból él, hogy mások titkait árulja jó pénzért. Ahogy körülötte mindenki, ő is a felsőbb szintek világába vágyik – de mit hajlandó megtenni ezért? És meddig megy el akkor, ha saját titkát kell megvédenie?
Avery, Leda, Eris, Rylan, Watt – átlagos tizenévesek, akik korántsem átlagos körülmények között élnek. A szolárlámpák hamis fényében nehéz elfogadni, hogy a szerelem még a Toronyban sem működik gombnyomásra.

Nincsenek megjegyzések