Breaking News

Kiderült, ki a Simon és a Homo sapiens-lobbi másik főszereplője

A Simon és a Homo sapiens-lobbi film castingja igen kalandosnak ígérkezett, már az elejétől kezdve. 

Ilyen az, amikor problémát okoz már maga a történet a szereposztásban. Aki ismeri a sztorit, az tudja, hogy egy jó nagy adag rejtélyt szül benne, hogy fogalmunk sincs róla, a főhős kivel levelezik. Innentől kezdve a rejtélyes Blue alakja kulcskérdés. 



Na mármost: ha ezt a castingnál hamar ellövik, oda a rejtély. 

Így végül hiába a rengeteg castinghír, a sok találgatás, azt végül nem tudtuk meg, hogy ki lesz Blue. (Bár az egyik castingnál sokunk meggyőződése volt, hogy ő az. Mégsem.)

Hatalmas gratuláció illeti egyébként a készítőket, hogy eddig titokban tudták tartani a dolgot, ugyanis a filmet már le is forgatták! Bizony, eddig titokban tartani ilyesmit művészet. Én biztosan nem bírnám ki. 

Mindenesetre már megvan a válasz: Keiynan Lonsdale lesz Blue! Illetve volt, hiszen már leforgatták a filmet. Ha a nevét nem is feltétlenül jegyezte meg mindenki, YA rajongók már ismerhetik a Divergent sorozatból, ahol ő volt Uriah, a képregényeseknek pedig a Flash című sorozatból lehet ismerős. 



A magam részéről elégedett vagyok a választással, és nagyon várom a filmet. Ha esetleg valaki lemaradt volna: a férfi főszerepet Nick Robinson alakítja majd, rajta kívül pedig feltűnik a 13 okom volt Katherine Langfordja és Miles Heizere, Logan Miller a Mielőtt elmegyekből és az Egy kutya négy életéből, Colton Haynes, Jennifer Garner, Josh Duhamel... Nem lehet okunk panaszra, le a kalappal a castingosok előtt. 

Nincsenek megjegyzések