Breaking News

Colleen Hoover pszichothrillert ír! - Itt az első részlet magyarul

Colleen Hoover tegnap a közösségi oldalain jelentette be a kissé meglepő hírt: pszichothrillert ír!

Persze láthattunk már olyat, hogy eltér kicsit a megszokott zsánerétől, jó példa rá a Never, never, ami YA történet, ráadásul bár van benne romantikus szál, azért mégis inkább a krimi vonal az erősebb.
De azért ez mégis kicsit meglepő, még akkor is, ha figyelembe vesszük, hogy a poszt hashtagei szerint azért romantikus szálra is számíthatunk.

A jelenlegi állás szerint a kötet címe Verity lesz, ami egyaránt lehet egy női név és persze igazságot is jelent.

Az írónő egy részletet is megosztott belőle:

Régebben azt gondoltam, hogy egy személy gyerekeinek különálló halála mind egyformán nehéz lesz. Elveszíteni egy második vagy akár egy harmadik gyereket legalább annyira fáj, mint az első ilyen tapasztalat.
De ez már hat hónapja volt, azelőtt, hogy Lance és én elvesztettük Chastint. Az ő halálakor elragadott minket a gyász. És még mindig sodor. A halála betöltött bennünk minden kis rést, minden végtagunkat átjárta. Ha ez a kenu felborul - ha Harpert elragadják a hullámok - Lance és az én számomra már nem lenne több hely a gyásznak. Jelenleg teljes kapacitáson működünk. 
Amikor már elvesztettél egy gyermeket, ennyi erővel már akár az összeset is elveszíthetted volna.Colleen Hoover (@colleenhoover) által megosztott bejegyzés,

Nincsenek megjegyzések