Breaking News

A Sanditon 2. évadában két pasi is verseng majd a hősnőért Theo James távozása után




Azt már tudtuk, hogy elkezdődött a Sanditon 2. évadának forgatása, most viszont több hivatalos információ is érkezett a folytatás kapcsán.

A legfontosabb talán a szereplőgárdával kapcsolatos.

Kezdjük a visszatérőkkel!

Rose Williams (Charlotte Heywood) visszatéréséről már tudunk, rajtunk kívül újráznak a második évadban: Anne Reid (Lady Denham), Kris Marshall (Tom Parker), Kate Ashfield (Mary Parker), Crystal Clarke (Miss Georgiana Lambe), Jack Fox (Sir Edward Denham), Charlotte Spencer (Esther Denham), Lily Sacofsky (Clara Brereton), Turlough Convery (Arthur Parker), Kevin Eldon (Mr. Hankins) és Adrian Scarborough (Dr. Fuchs).

Az ő körül egészül ki még néhány színésszel, akik visszatérő szereplői lesznek a második évadnak: Ben Lloyd-Hughes (Industry) és Tom Weston-Jones (Grace) Charlotte romantikus életének főszereplői lesznek. Igen, így többes számban! Velük próbálják majd pótolni Theo James hiányát, aki nem tér vissza a folytatásra

További szereplők: Rosie Graham (Outlander), Frank Blake (Normal People), Maxim Ays (Still So Awkward) és Alexander Vlahos (Versailles).








A történetről is megtudtunk valamennyit.

A második évad kilenc hónappal a 2019-es finálé után játszódik majd, amikor is Charlotte visszatér a gyönyörű tengerpartra, és hamarosan nem egy, hanem rögtön két férfi figyelmét is felkelti. Georgiana Lambe, 21. életévét megelőző utolsó nyarán maga akarja alakítani a sorsát, és némi bajkeverésre is kapható a szerelem nevében - de vajon számol azzal a kockázattal, hogy magányosabb lehet, mint valaha? A Parkeres visszatérnek, Tom pedig mindenképp szeretné újjáépíteni Sanditont. De sok előre nem látott nehézség vár rá, miközben a Denhamek hazugságai és titkai továbbra is felforgatják a napos városka életét.


Nincsenek megjegyzések