Breaking News

Hátborzongatónak és kihagyhatatlannak tűnik a Kilenc idegen - Itt a legújabb előzetes!

Már írtam róla, hogy a Hatalmas kis hazugságok stábjának egy jó része újabb adaptáción dolgozik az írónőtől, ami a Hulun fut majd.

A Liane Moriarty Kilenc idegen című regényéből készülő minisorozat szereplői között ott van Nicole Kidman, Melissa McCarthy és Luke Evans is!

Nekem egyelőre olyan élményen van az előzetesek alapján róla, mintha egy vonatkatasztrófát néznék: kényelmetlen, borzongató, félelmetes, de egyszerűen néznem kell. 

A múltkor kaptunk már egy kis teasert a szériához, aztán befutott az első rendes előzetes is! Az előzetesen túl ráadásul egy sor jelenetfotót és a sorozat plakátját is megosztották.



Az új előzetes:




A könyv már magyarul is megjelent.

A magyar fülszöveg:

Kilenc ember a legkülönfélébb okoknál fogva úgy dönt, hogy befizet egy tíznapos gyógyüdülésre. Van, aki fogyni akar, van, aki a válságba jutott házasságát reméli helyrehozni, de olyan is akad, aki egyszerűen csak pihenni akar, kiszakadva a hétköznapok taposómalmából. Az isten háta mögötti Oltalom Háza minden tekintetben megfelelő helynek tűnik céljuk eléréséhez, hogy tudniillik tíz nap múlva felfrissülve, megújulva térjenek vissza régi életükhöz. Ám a rekreációs program kissé eldurvulni látszik, és a kilenc idegen azon kapja magát, hogy valamiféle őrült kísérlet alanyaivá lesznek, melynek során a legmélyebb szorongásaikkal és eltitkolt vétségeikkel, elfojtott vágyaikkal és elhazudott kudarcaikkal kell szembenézniük. No meg a kísérlet eszelős kitalálójának hatalmával

Liane Moriarty új könyvében a lélek legmélyére kalauzolja olvasóit, akik maguk is úgy érezhetik olvasás közben, hogy radikális megújuláson esnek át, mire a végére érnek ennek a regénynek.


A borító

Nincsenek megjegyzések