Breaking News

Rupi Kaur rajongóinak újabb falat:
Ha szeretitek az Insta költészetet, akkor elég nagy az esély rá, hogy már találkoztatok Atticusszal.

Atticus 2013-ban kezdte megosztani a költeményeit online, jelenleg 1,5 millió követője van Instagramon.

Saját állítása szerint a fő inspirációt kedvenc írói-költői jelentik a számára: Walt Whitman, Charles Bukowski, Jack Kerouac, Lord Byron, Sylvia Plath és Maya Angelou.

Verseiből idézett már Karlie Kloss, Alicia Keys, Emma Roberts, a The Chainsmokers, a Maroon 5, Rachel Bilson és Cody Simpson. 

2021 áprilisában Atticus egy versfelolvasás keretében együtt dolgozott Margaret Atwooddal is!

Első kötete, ami magyarul megjelenik, a Love Her Wild. A Könyvmolyképző tovább halad a populáris költészet vonalán, Rupi Kaur, Jasmin Kaur és Amanda Lovelace után a negyedik költő az Arany Pöttyös sorozatban.
Tervezett fülszöveg:

*

A Love Her Wild című verseskötet lélekig ható őszinteséggel, ugyanakkor romantikus hevülettel ragadja meg az élet legapróbb és legnagyobb pillanatait: az első pillantást egy ébredő szerelemnél, egy késő esti kocsiút élményét, amikor az ember együtt énekel az autórádióval, a női lélek magával ragadó szertelen boldogságát, egy pohár whisky jóleső örömét. Atticus az élet, illetve a szerelem legfelszabadítóbb magasságait és legszívszorítóbb mélységeit mutatja be – a maguk nyers, átélhető valójában, rövid sorokba sűrítve. Szavai kitörölhetetlen nyomot hagynak az olvasóban, és felébresztik benne a kaland utáni vágyat.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések