Breaking News

Hádész és Perszephoné története csodálatos képregényben - és jön magyarul is!



Hádész és Perszephoné története azóta birizgálja a fantáziámat, amióta először hallottam a történetüket, és nagyon örülök neki, hogy sokféle feldolgozás készül most a történetből, a legkülönbözőbb formákban.

Ezúttal a Ciceró osztotta meg a jó hírt: hoznak egy modern képregényváltozatot, amivel bevallom, már évek óta szemezek, szóval nagyon örülök a hírnek. A rajzokba és a színvilágba már önmagában beleszerettem, görög mitológia is, Hádész-Perszephoné, nyilván olvasnom kell.





A görög mitológia legszebb szerelmes története!
Rachel Smythe képregényszenzációja, a Lore Olympus a Webtoon első számú képregénye, amelyet több mint 5 millió feliratkozó és még több olvasó követ világszerte, és a Netflix készít belőle filmes adaptációt. Ősszel az első kötet végre gyönyörű, keménykötéses könyvként is megjelenik külföldön, és nem kell sokat várni a magyar kiadásra sem.
A Hádész és Perszephoné történetét feldolgozó, egyedi stílusú képregényben Olümposz modern nagycáros, az Alvilág high-tech vállalat, Perszephoné pedig a halandó világból, anyja, Démétér túlzottan is óvó karjaiból kerül a görög istenek titkokkal és ármányokkal teli világába, ahol mindenki óva inti az Alvilág urától… De nemcsak Hádész nem olyan, mint amilyennek lefestik, hanem Perszephonében is sokkal több rejlik, mint amit naiv külseje sugall.
Biztosak vagyunk benne, hogy a sorozat magyar rajongói imádni fogják a képregénykötetet, amelybe extra tartalom is kerül!


És ennek itt még nincs is vége!

A képregény sztorijából ugyanis érkezik az adaptáció. A The Jim Henson Company csapott le a jogokra.

Addig is gyönyörködhetünk a képregény előzetesében:




Nincsenek megjegyzések