Breaking News

Megvan az újabb főszereplő A nyár, amikor megszépültem adaptációhoz!




Ahogyan korábban már megírtam, Jenny Han nem pihen. A fiúknak, akiket valaha szerettem filmek közben jutott ideje arra is, hogy előkészítsen a könyveiből egy újabb adaptációt: A nyár, amikor megszépültem kötettel kezdődő Nyár trilógiából sorozatot készít az Amazon!  

A 8 részes sorozat pilotját maga Jenny Han írta a szériához, emellett executive producer és társ-showrunner is lesz. 

Mellette a másik showrunner Gabrielle Stanton, aki olyan sorozaton dolgozott, mint a The Flash, a Grace klinika és A zöld íjász.

Ahogy a legutóbb írtam, a legtöbb fontos szereplőt legutóbb már megtalálták, most pedig újabb színész csatlakozik hozzájuk!

Lola Tung lesz a főszereplője a sorozatnak, mellett pedig feltűnik még Rachel Blanchard (You Me Her), Jackie Chung (Coming Home Again) és Christopher Briney (Dali Land). Chung lesz a főszereplőnk édesanyja, Blanchard pedig a legjobb barátnője, aki minden évben vendégül látja őket. Briney lesz Conrad, a srác, akibe már ezer éve belezúgott, és aki úgy tűnik, végre felfigyel rá. 




Az új színész pedig nem más, mint Gavin Casalegno, aki egyébként a Vámpírnaplókban a fiatal Damont alakította. Ebben az adaptációban Jeremiah-t, a szerelmi háromszög harmadik lábát alakítja majd.

Gavin Casalegno




A trilógia már magyarul is megjelent, a Könyvmolyképző gondozásában, az új kiadás pedig már a fent is látható borítóstílussal érkezik.

Az első könyv fülszövege:

„Ebben a könyvben minden  benne van, amire egy lánynak szüksége van ­nyáron.”

Ahogy beköszönt a nyár, Belly maga mögött hagyja az iskolai életét, és Cousins Beachre menekül. Oda, ahol élete minden eddigi nyarát töltötte. A nyaralóban nemcsak otthon érzi magát, távol az otthontól, de a számára legkedvesebb emberek veszik körül: Susannah, édesanyja legjobb barátnője a fiaival, Conraddal és Jeremiah-val. Belly azóta üldözi a szerelmével Conradot, amióta az eszét tudja, de mindennél jobban reménykedik abban, hogy ez a nyár más lesz, mint a többi. Bár megjelenik egy új srác, Cam, aki egy kicsit elvonja a figyelmét, és Conrad testvére, Jeremiah is sóvárgó pillantásokat vet rá, Belly szíve már Conradé.

Vajon a fiú is neki szánja az övét? Tényleg olyan nyár áll előttük, amely mindent megváltoztat?


Forrás

Nincsenek megjegyzések