Breaking News

Megnézhetünk egy teljes jelenetet Az utolsó szerelmes levél filmből!
Ahogy már megírtam, ezen héten, egészen pontosan 23-án debütál a Netflix legújabb adaptációja, ami Jojo Moyes Az utolsó szerelmes levél című könyvéből film készül.

A héten egy aranyos videót már kaptunk, amiben azt láthattuk, hogyan kelnek életre a jelenetek a könyvből - most pedig az eredeti kiadó egy részletet is megosztott a filmből. Hangsúlyozom, ez a videó nem előzetes lesz, hanem egy komplett jelenet.
A filmben a főszereplő az Oscar jelölt Felicity Jones és a már több adaptációból is ismerős Shailene Woodley lesznek. Hozzájuk csatlakozik Joe Alwyn, akit A kedvenc és a Két királynő filmből már ismerhetünk és Nabhaan Rizwan (1917).Érdekesség:
Nem is olyan régen kaptunk hírt arról, hogy egy újabb Moyes regényből is adaptáció készül.


A könyv fülszövege:


Ellie ​századunk tipikus szinglije, aki az újságírói karrierje nyújtotta biztos jövedelmének és baráti társaságának köszönhetően alapvetően élvezi független életét. Jó kedélyét egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. A szerkesztőség archívumában – megírható téma után kutatva – véletlenül rábukkan egy levélre, melyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, Jennifert, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele. Ellie az 1960-as években írt rejtélyes levélben saját titkos vágyait fedezi fel, ezért megpróbálja kibogozni a szerelmi történet szálait, bízva abban, hogy reményt meríthet a hajdani szerelmespár sorsából.
Az eseménydús, váratlan fordulatokban bővelkedő regényben a múlt és a jelen romantikus, megható, szenvedélyes – olykor erotikus – képei váltakoznak. Jennifer a múltban próbálja megtalálni elveszett szerelmét, az időközben újabb szerelmes levelekre bukkanó Ellie pedig a jelenben igyekszik felkutatni az egykori szerelmeseket, és megtudni, vajon egymásra találtak-e végül?

 Nincsenek megjegyzések