Breaking News

Új jelenetfotók és új előzetes érkezett Az utolsó szerelmes levél filmhez
Ahogy már megírtam, holnap debütál a Netflix legújabb adaptációja, ami Jojo Moyes Az utolsó szerelmes levél című könyvéből film készül.


Most pedig egy sor új jelenetfotót, illetve egy új előzetest kaptunk - utóbbit Shailene Woodley felvezetésével. És egy kulisszák mögötti fotó:
A filmben a főszereplő az Oscar jelölt Felicity Jones és a már több adaptációból is ismerős Shailene Woodley lesznek. Hozzájuk csatlakozik Joe Alwyn, akit A kedvenc és a Két királynő filmből már ismerhetünk és Nabhaan Rizwan (1917).Érdekesség:
Nem is olyan régen kaptunk hírt arról, hogy egy újabb Moyes regényből is adaptáció készül.Az új előzetes:
A könyv fülszövege:


Ellie ​századunk tipikus szinglije, aki az újságírói karrierje nyújtotta biztos jövedelmének és baráti társaságának köszönhetően alapvetően élvezi független életét. Jó kedélyét egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. A szerkesztőség archívumában – megírható téma után kutatva – véletlenül rábukkan egy levélre, melyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, Jennifert, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele. Ellie az 1960-as években írt rejtélyes levélben saját titkos vágyait fedezi fel, ezért megpróbálja kibogozni a szerelmi történet szálait, bízva abban, hogy reményt meríthet a hajdani szerelmespár sorsából.
Az eseménydús, váratlan fordulatokban bővelkedő regényben a múlt és a jelen romantikus, megható, szenvedélyes – olykor erotikus – képei váltakoznak. Jennifer a múltban próbálja megtalálni elveszett szerelmét, az időközben újabb szerelmes levelekre bukkanó Ellie pedig a jelenben igyekszik felkutatni az egykori szerelmeseket, és megtudni, vajon egymásra találtak-e végül?

 Nincsenek megjegyzések