Breaking News

Memoárt írt Harry herceg
Sokat gondolkoztam rajta, megírjam-e ezt a bejegyzést, ahogyan annak idején arról is sokat gondolkoztam, megosszam-e Meghan mesekönyves hírét.

De most úgy döntöttem, megírom, annak ellenére, illetve azzal együtt is, hogy nem szimpatizálok azzal, amit ez a páros művel.

Meghanék történetét elvileg hitelesen egyszer már megírta Omid Scobie és Carolyn Durand a Finding Freedom című könyvben, amiről én is írtam értékelést anno.

Persze annak a könyvnek az állításait már több ponton megcáfolta Meghanék mindenféle nyilatkozata, többek között az Oprah interjú.

Most viszont Harry herceg maga áll elő "az ő igazságával", a Penguin Random House gondozásában érkezik az általa írt memoár!

A kötet 2022 végére várható, tehát nagy eséllyel még jelenleg is dolgozik rajta a herceg.

Így nyilatkozott róla:

"Nem a hercegként írom ezt, akinek születtem, hanem a férfiként, akivé váltam."Ennél többet nem nagyon tudunk még a könyvről, mindenesetre a találgatások már elindultak, ahogyan a MailOnline megírta azt is, hogy a királyi család újra döbbenten áll a fejlemény előtt, mert ők is a hírekből tudták meg, hogy újabb kiteregetés várható a családról.

A DailyMail egyébként azt is tudni véli, hogy Harry herceg 20 millió dollárt kap a könyvért. 

Nincsenek megjegyzések