Breaking News

Christopher Paolini megszólalt arról, mi a helyzet az Eragon új adaptációjával




A Facebookon megosztottam, hogy volt egy kezdeményezés Christopher Paolinitől, az Eragon szerzőjétől. Ha valaki esetleg lemaradt: Paolini arra kérte a rajongókat, hogy osszanak meg Twitteren minél több tweetet, amiben szerepel az #EragonRemake hashtag, ezzel támogatva egy esetleges új adaptáció megszületését.

Az eredmény megszületett, amit Paolini egy külön tweetben osztott meg. 

Az üzenet:

Üdvözlet, alagéziaiak! Még egyszer meg akartam köszönni azt a hihetetlen támogatást és lelkesedést, amit az #EragonRemake tweetviharban mutattatok. Határozottan felkeltette a Disney figyelmét. Ezzel együtt hivatalos csatornákon úgy hallottam, jelenleg a Disney minden olyan költségesebb sorozatot, mint amilyen az Eragon lenne, visszatart, amíg az üzlet vissza nem áll a pandémia előtti szintre. Mindenesetre a tweetek felkeltették a figyelmüket és vették az adást. Ha esetleg a hashtag újra trend lesz valamikor, az biztosan nem fog ártani... Még egyszer szívből köszönöm, és mint mindig: Atra esterní ono thelduin. 



Tehát egyelőre nincs szó adaptációról, viszont maga a kampány sikeres volt, és még lehet reménykedni - érdemes lesz visszatérni a pandémia után (reméljük lesz ilyen) a kérdésre.

Nincsenek megjegyzések