Breaking News

Máris befutott a Lehull a lepel adaptáció első előzetese!
A napokban már írtam a Peacock Lehull a lepel adaptációjáról, méghozzá egy castinghír kapcsán, de bevallom, arra egyáltalán nem voltam felkészülve, hogy már ilyen hamar kapunk előzetest is a sorozathoz.

Pedig így történt, derült égből villámcsapás befutott az első előzetes!

Ami a szereposztást illeti: napokban Mark McKenna kapcsán írtam, rajta kívül ott van a szereplők között Marianly Tejada, Cooper van Grootel, Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Jessica McLeod, Barrett Carnahan és Melissa Collazo már biztosan feltűnnek majd a szériában. 

A pontos szereposztás, amit a teaserrel együtt megosztottak:

Marianly Tejada (Bronwyn)
Cooper van Grootel (Nate)
Annalisa Cochrane (Addy)
Chibuikem Uche (Cooper)
Jessica McLeod (Janae)
Barrett Carnahan (Jake)
Melissa Collazo (Maeve)
Mark McKenna (Simon)

A 8 részes sorozat forgatókönyvét Karen M. McManus regénye alapján Erica Saleh írta.


A könyv fülszövege:

Ebben ​a magával ragadó, lerakhatatlan történetben megtudhatjuk, mi történik akkor, amikor öt idegen együtt sétál be egy terembe, de csak négyen jönnek ki élve onnan. Figyelj nagyon, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt. Hétfő délután a Bayview gimi öt diákja büntetését tölti egy osztályteremben. Bronwyn, az ész, a Yale-re készül, és soha nem szegi meg a szabályokat. Addy, a szépség, a tökéletes bálkirálynő megtestesítője. Nate, a bűnöző, most feltételes szabadlábon van dílerkedés miatt. Cooper, a sportoló, bajnok baseball játékos. És Simon, a különc, a Bayview gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője. Csakhogy Simon nem éli túl a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, Simon meghal. A nyomozók szándékosságot sejtenek a halál körül. Simon hétfőn halt meg, keddre viszont pletykaáradatot tervezett nyilvánosságra hozni legismertebb osztálytársairól. Ezzel pedig mind a négyüket a gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mindannyian egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? De vajon milyen messzire mennél el, hogy ne lepleződj le?

    

Nincsenek megjegyzések